Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalottam egy gyönyörű lánynak, hogy mindent megtennék érte és hogy szeretem. Na, ő még nem válaszolt semmit, de ez nem volt egy kicsit hamar? Hgyan hívjam el randira? Mit mondjak?
Figyelt kérdés
Soha nem randiztunk még, csak a suliban beszéltünk meg MSN-en. Ha vissza ír hogyan hívjam el randira mit mondjak?? Segítsetek!2010. febr. 28. 18:09
1/3 anonim válasza:
Ha nem esett volna le, akkor: Nem fog veled randizni!!
2/3 anonim válasza:
Kezdjük az elején! Nem kellett volna rögtön ajtóstul rontani a házba! Szerintem ez a "Mindent megtennék érted"- szöveg egy kicsit erős volt a csajnak. Mégha így is gondolod, jobb ha megjegyzed: NEM SZABAD FELFEDNI AZ ŐSZÍNTE ÉRZELMEIDET EGY ILYEN ESETBEN! EZ TASZÍTÓLAG IS HATHAT. A LEGTÖBB LÁNYNAK SAJNOS EZ NAGYON NEM JÖN BE! Mindenesetre a remény hal meg utoljára, nem igaz? Szóval MSNen csak ennyit mondj neki: Lenne kedved beülni velem egy kávézóba/cukrászdába/fagyizóba/pizzériába? (A bölcs fiatalút)
3/3 anonim válasza:
én mindig örülök,hogyha nekem mondják.dob az emberen,persze a mindent megtennél kicsit amatőr:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!