Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bármit megtennék érte. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bármit megtennék érte. De hogy kapjam meg?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok,nagyon szerelmes vagyok egy 16 éves fiúba.Életemben nem éreztem még ilyet.Folyamatosan Rá gondolok,hiányzik,és megszakad a szívem ha rá gondolok,mert nem ölelhetem meg ,nem csókolhatom meg,olyan jó lenne..!

Nagyon kedves,figyelmes,sipkelődő,aranyos,nagyon helyes,sportoló..csak az a baj,hogy azt mondja,ki akarja élni magát mielőtt komoly kapcsolata lesz.Ezért minden lánnyal kavar.Nem tudom,hogy mit csináljak,nem akarom elfelejteni,bármit megtennék Érte,és azért hogy csak pár másodperce is megölelhessük egymást..hogy kapjam meg,nem tudom,mit tegyek!segítsetek kérlek!

2011. jún. 13. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Majd kinövöd. :)
2011. jún. 13. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz ügy..:) Minden parkapcsolat az, mert valami kozmikus gebasz van, ami keresztbe tesz a beteljesedésnek sokszor. De azert legalabb megolelni őt biztos talalsz alkalmat.:)

(35/L)

2011. jún. 13. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik,h felejtős esetről van szó, mert ha úgy áll a dolgokhoz,h élni akar, akkor nem is nagyon valószínű,h le fogja magát kötni néhány napnál/hétnél tovább. Tényleg próbáld meg elfelejteni, mert ha sikerül is 'megszerezned' a srácot, mivel élni akar, gyorsan tovább fog lépni, és neked csak még rosszabb lesz. Ne akarj tőle 'csak' 1 ölelést, csókot... mert nagyon fog fájni a szíved! Keress egy hozzádillőt, akinek nem minden csaj kell, csak TE!
2011. jún. 13. 19:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Sokan mondták,hogy pár év múlva kinövi..de nem tudom...nem bírom ki nem akarom elfelejteni..nem érdekel,hogy rosszabb lesz,bármit megér akármilyen kevés is az az idő amit együtt töltünk... :(
2011. jún. 13. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
11 nap mulva kapok egy CD-t, amin zene+szöveg van, hallgatni es kozben olvasni kell, és ez nagyon gyorsan növeli az EQ-t, egy honap alatt a duplájára. Szivesen tovabb adom Neked, ha a srac rendszeresen hallgatná, akkor megoldodna ez a kérdés.;) (35/L)
2011. jún. 13. 20:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszát nem nagyon értem.vagyis értem,de miért oldódna meg?
2011. jún. 13. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valaki azt mondja, hogy nem akar kapcsolatot, mert ki akarja élni magát még elotte, az nem egyéb, mint érzelmi éretlenség. Ezt kell kinőnie. Egy erzelmi erest gyorsito modszer nem megoldas erre akkor? Szerintem az.
2011. jún. 15. 19:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Milyen érzelmi érést gyorsító módszer?
2011. jún. 15. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 20:35-kor erről írtam. Nem ertem, mit kerdezel...
2011. jún. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!