Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármit megtennék érte. De hogy kapjam meg?
15 éves lány vagyok,nagyon szerelmes vagyok egy 16 éves fiúba.Életemben nem éreztem még ilyet.Folyamatosan Rá gondolok,hiányzik,és megszakad a szívem ha rá gondolok,mert nem ölelhetem meg ,nem csókolhatom meg,olyan jó lenne..!
Nagyon kedves,figyelmes,sipkelődő,aranyos,nagyon helyes,sportoló..csak az a baj,hogy azt mondja,ki akarja élni magát mielőtt komoly kapcsolata lesz.Ezért minden lánnyal kavar.Nem tudom,hogy mit csináljak,nem akarom elfelejteni,bármit megtennék Érte,és azért hogy csak pár másodperce is megölelhessük egymást..hogy kapjam meg,nem tudom,mit tegyek!segítsetek kérlek!
Nagyon nehéz ügy..:) Minden parkapcsolat az, mert valami kozmikus gebasz van, ami keresztbe tesz a beteljesedésnek sokszor. De azert legalabb megolelni őt biztos talalsz alkalmat.:)
(35/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!