Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnátok ha randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha randira várnátok egy pasit s egyszer csak megirná, hogy kicsit késni fog mert elütötték...?

Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 07:19
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ja ha nem ő volt szabálytalan akkor lehet randi?
2022. máj. 30. 08:59
 12/23 A kérdező kommentje:
Az milyen már mikor bevalljuk a nőnek hogy mi voltunk a hibásak, az meg felmutatja a jelvényt S már írja is a csekket
2022. máj. 30. 09:00
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem ettol fugg csak lerdeztem mi utott el.

A jaszain engem mar 2x sodort el bringas ugy h bekerekezett a gyalogosok koz keresztbe. Szabalytalanul.

2022. máj. 30. 09:08
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy hasonló.

Randira hívtam egy lányt. Időben elindultam, és a Zebrán nekem jött egy autó, nekem zöld volt. Szerencsére csak elestem, kiszakadt a nadrágom térde, akkor már úgy is divatba jött :D Lehorzsoltam a tenyeremet. Behorpadt a motorháztető az autón, de semmi komoly. Lány nem jött el, gostingolt egyet. Nem vette fel többet a telefont nem írt, nem válaszolt. Úgy hogy bánatomban beültem egy mozira. Nem kellett elmondani neki hogy az "életemet" kockáztattam. :)

2022. máj. 30. 09:16
 15/23 anonim ***** válasza:
33%
Szóval te vagy a férfi és most meg vagy sértődve a nőre, amiért köszöni szépen, nem kér egy olyan lúzerből, aki még arra sem képes, hogy épségben odagyalogoljon a randi helyszínére.
2022. máj. 30. 09:17
 16/23 A kérdező kommentje:
Én voltam a kerékpáros
2022. máj. 30. 09:18
 17/23 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem a kérdést. Mit lehetne ehhez szólni, nyilván megvárnám. Ha átver, akkor így jártam, de ha tényleg elütötték, biztos nem lennék olyan szemét, hogy ne várjam meg ezért. Szerintem senki nem lúzer attól, mert baleset éri.
2022. máj. 30. 09:20
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg osszetortek az autom randi elott 10 perccel.

Szoltam a csajnak h bocsi de a papirokat intezzuk ha gondolja jojjon ide.

Eljott utana trailre fel a gepet mi meg setaltunk.

Hat van ilyen..

2022. máj. 30. 09:21
 19/23 A kérdező kommentje:
Igen, normális lánnyal valahogy így megy...
2022. máj. 30. 09:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Most akkor összejött a randi vagy sem? Megvárt a lány?
2022. máj. 30. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!