Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha randira várnátok egy pasit s egyszer csak megirná, hogy kicsit késni fog mert elütötték...?
Nem ettol fugg csak lerdeztem mi utott el.
A jaszain engem mar 2x sodort el bringas ugy h bekerekezett a gyalogosok koz keresztbe. Szabalytalanul.
Nekem volt egy hasonló.
Randira hívtam egy lányt. Időben elindultam, és a Zebrán nekem jött egy autó, nekem zöld volt. Szerencsére csak elestem, kiszakadt a nadrágom térde, akkor már úgy is divatba jött :D Lehorzsoltam a tenyeremet. Behorpadt a motorháztető az autón, de semmi komoly. Lány nem jött el, gostingolt egyet. Nem vette fel többet a telefont nem írt, nem válaszolt. Úgy hogy bánatomban beültem egy mozira. Nem kellett elmondani neki hogy az "életemet" kockáztattam. :)
Nekem meg osszetortek az autom randi elott 10 perccel.
Szoltam a csajnak h bocsi de a papirokat intezzuk ha gondolja jojjon ide.
Eljott utana trailre fel a gepet mi meg setaltunk.
Hat van ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!