Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véletlenül elütöttem a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül elütöttem a barátnőm kutyáját. Mondjam meg neki vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Egy kis öleb szarzsák volt, nem is szerettem, a barátnőm viszont szinte a gyerekének tekintette, akkor kapta amikor az édesanyja meghalt, két éve. Most jöttem haza, a barátnőm a a barátnőivel szülinapozik. A kis hülye megörült hogy hazajött az 'anyukája' és valahol (nem tudom hogy hol, eddig nem volt ilyen) kiszökött, és beszaladt a kocsim elé, én meg későn vettem észre. Holnap reggel jön haza a barátnőm, én addig már nem leszek itthon. Egyelőre beraktam a tetemet egy zsákba, be a garázsba. Nem tudom hogy elmondjam-e neki hogy én voltam, azt hogy elütötték biztos elárulom. Egyébként másfél éve vagyunk együtt. Én 23, a barátnőm 20 éves.

segítsetek légyszi minél gyorsabban!

2013. febr. 3. 22:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak őszintén. a szarzsákot azért ne.
2013. febr. 3. 22:07
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
abból a szempontból nagyon nehéz lesz neki a veszteséget,hogy akkor kapta,miután az édesanyja meghalt
2013. febr. 3. 22:08
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
Hazudni fogsz a barátnődnek? Ez elég sz*r ügy.
2013. febr. 3. 22:10
 4/22 A kérdező kommentje:
Eléggé ravasz lány, szerintem nem hinné el, nagyon faggatna, keresné, elég kis településen lakunk, nem nyugodna míg nem találja meg. Viszont elég durva lelkiismeret-furdalásom van emiatt...Eleve nehezen fogadná el hogy nincsen többé, az teljesen mindegy hogy mit mondok, mi lett vele, akkor meg már inkább őszinte leszek. A kérdés az, hogy hagyjam-e ki a sztoriból azt a részt, hogy én voltam.
2013. febr. 3. 22:13
 5/22 anonim ***** válasza:
79%

szeritnem old meg spontán:

- Szia drágám mi lenen ha vennénk egy kutyát neked?

- De nekem van kutyám

- Nincs...

2013. febr. 3. 22:13
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen történetet már hallottam valahol.Figyelj,egy kutyát nagyon lehet szeretni(mondjuk két év nem sok idő),akár jobban is mint egy embert.A barátnőd borzasztóan szomorú lesz,mert elütötték a kis kedvencét.(Neki pótolhatatlan lesz,biztos maga alatt lesz egy ideig,főleg hogy pluszba az anyukája fog eszébe jutni)

Magamból kiindulva inkább nem szeretném tudni,hogyha a barátom képes rá,hogy elüsse a kutyámat,és főleg hogy ő tette,viszont ha megtudnám hogy ő volt,azonnal szakítanék vele.(Ha tudom hogy mindig is utálta,és tuti nem hinném el hogy csak véletlen volt)

Direkt csináltad?(Nyilván,ha eléd szaladt az véletlen volt,de ha nem szeretted a kutyát mint kiderül,akkor nem is bánod hogy így történt,titkon alig vártad hogy...,nem?)

2013. febr. 3. 22:14
 7/22 A kérdező kommentje:

ááá, ezen az itt van a kutya elásva mondaton nagyot nevettem! :DD

hát, igen, ha nem én lennék a szenvedő alany, akkor talán én is szakadnék a helyzeten, de sajnos...amúgy nem voltunk valami jó kapcsolatban, mindig morgott rám a kis hülye, de azért sajnálom.

2013. febr. 3. 22:17
 8/22 anonim ***** válasza:
61%

nagyon látszik a kutyán a keréknyom?

nem lehet azt mondani hogy tv-és közben infarktust kapott?

2013. febr. 3. 22:21
 9/22 anonim ***** válasza:
Én tuti nem mondanám el.
2013. febr. 3. 22:23
 10/22 anonim ***** válasza:

Vigyél neki egy cicát, lehetőleg ivartalanítottat.

Vigasztalódjon valamivel.

2013. febr. 3. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!