Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül elütöttem a barátnőm kutyáját. Mondjam meg neki vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Egy kis öleb szarzsák volt, nem is szerettem, a barátnőm viszont szinte a gyerekének tekintette, akkor kapta amikor az édesanyja meghalt, két éve. Most jöttem haza, a barátnőm a a barátnőivel szülinapozik. A kis hülye megörült hogy hazajött az 'anyukája' és valahol (nem tudom hogy hol, eddig nem volt ilyen) kiszökött, és beszaladt a kocsim elé, én meg későn vettem észre. Holnap reggel jön haza a barátnőm, én addig már nem leszek itthon. Egyelőre beraktam a tetemet egy zsákba, be a garázsba. Nem tudom hogy elmondjam-e neki hogy én voltam, azt hogy elütötték biztos elárulom. Egyébként másfél éve vagyunk együtt. Én 23, a barátnőm 20 éves.
segítsetek légyszi minél gyorsabban!
2013. febr. 3. 22:06
21/22 anonim válasza:
Agyonütnélek, ha elütnéd a kutyámat. Barátnőd meg jó hamar túltette magát a témán. Ha az én B Collie-m elütnék... Te jó Isten. Na neh.
22/22 anonim válasza:
Előző vagyok: Ne haragudj, kedves kérdező, nem akartam ilyen agresszív lenni, beleéltem magam a szituációba (kellemetlen egy szokásom). Természetesen tudom, hogy nem direkt ütötted el, és olvastam, hogy emészt a bűntudat. Szegény kis állatka. Szerintem mondd el neki, ehhez tudom, hogy nagy bátorság kell, de minél tovább húzod, annál rosszabb. Nyilán ő is tudja majd, hogy nem szándékosan végeztél a kiskutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!