Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véletlenül elütöttem a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül elütöttem a barátnőm kutyáját. Mondjam meg neki vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Egy kis öleb szarzsák volt, nem is szerettem, a barátnőm viszont szinte a gyerekének tekintette, akkor kapta amikor az édesanyja meghalt, két éve. Most jöttem haza, a barátnőm a a barátnőivel szülinapozik. A kis hülye megörült hogy hazajött az 'anyukája' és valahol (nem tudom hogy hol, eddig nem volt ilyen) kiszökött, és beszaladt a kocsim elé, én meg későn vettem észre. Holnap reggel jön haza a barátnőm, én addig már nem leszek itthon. Egyelőre beraktam a tetemet egy zsákba, be a garázsba. Nem tudom hogy elmondjam-e neki hogy én voltam, azt hogy elütötték biztos elárulom. Egyébként másfél éve vagyunk együtt. Én 23, a barátnőm 20 éves.

segítsetek légyszi minél gyorsabban!

2013. febr. 3. 22:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%
Egyébként pedig mondd el neki, hogy Te ütötted el! Nagyon sajnálod, blablabla, bűnbánóan.
2013. febr. 3. 22:24
 12/22 A kérdező kommentje:
félek hogy nem bocsátana meg nekem. a keréknyom nem látszik, de eléggé szétlapult. Az biztos hogy kap másikat, a jövőhéten meg is kapja az újat, remélem azzal is ilyen jó haverok leszünk.
2013. febr. 3. 22:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy főnököm, Éva, volt egy, fia, és egy kutyája, valamit egy Kálmán nevű élettársa. Éva azt mondta, hogy ilyen sorrendben számítanak nála. Amikor a kutya kimúlt, a kolléganőm odaszólt Kálmánnak: Na, előreléptél!
 14/22 anonim ***** válasza:

Azt mond elütötték, de nehogy az legyen te hagytad nyitva a kaput, mert az is baj lesz!!!

Aztán majd, ha a legjobb haveroddal félrekefél a nőd, vágd az orra alá, hogy te voltál a sintér...

15/22 anonim ***** válasza:
Igen! Mondd el, hogy elütötték, és úgy találtad, mert így legalább eltudja temetni. Ha nagyon csúnya, akkor ne mutasd meg neki!! Ez fontos! Ja és a kocsid alját mosd le, ha véres lett!
2013. febr. 3. 22:39
 16/22 anonim ***** válasza:

Ebből nem tudsz jól kijönni.

Arra sincs jó válasz, hogy "ebben a gatyában nagynak látszik a fenekem?"

Ha azt mondod igen, megbátnod, ha azt mpndod nem, akkor meg alapból nagy seg.ge van, de ez takarja, szóval esélytelen.

Az elveszett nem jöhet számításba? Ellopták, vagy ilyesmi.

Látta valaki rajtad kívül, mi történt?

2013. febr. 4. 08:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Na elmondod mitörtént?
2013. febr. 7. 21:25
 18/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szomoru, nekem meg buntudatom van.

Azt mondtam hogy valaki elutotte, eloszor azt hitte hogy csak viccelek. A kertbe eltemettem a kutyat, tegnap pedig megkapta az ujabb kis gorcsot, de mar imadjak egymast. Remelem ez a kisallat jobban fog szeretni:D

2013. febr. 8. 19:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Aztán ne hogy ez is a kerekeid alatt végezze! :-))
2013. febr. 8. 19:58
 20/22 anonim ***** válasza:
Ezt nehogy elüsd.de minden jó ha vége jó ;-)
2013. febr. 8. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!