Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szülei macskáját véletlen elütöttem!?
Tegnap mentem,hozzájuk bemutatkozni a családnak. És amikor fordultam be ,elém jött a macska .Esélyem se volt,kikerülni .
Tehát elég jól kezdődött a nap,biztos megvolt a véleményük is rólam.Láttam rajtuk,hogy már gyűlölnek ,a barátnőm megértő volt,de a szülei nem.
Arra gondoltam,hogy szerzek valahonnan egy kismacskát.Ez jó ötlet lenne?
Sajnálom ami történt nagyon.
dehogy lehetek ekkora állat.
nem hiszem el
azt hiszem szereznem kell sürgősen egy macskát...
ez mekkora xD
vigyél másik cicát ^^
Nekem van egy kiscicám, már kicsit több mint 1 éves, nagyon szeretem.
Ha meghalna, én biztosan nem akarnék újat jó ideig. Megadnám neki a "tiszteletet", hogy nem cserélem le újra, legalább egy évig tuti nem lenne másik cicám. Addig meg kéne szoknom a gondolatot, hogy már nincs, és akkor az új cicával nem pótolni akarnám, hanem egy másik cicám lenne, nem várnám el, hogy ugyanolyan legyen mint a régi.
Szerintem ha legközelebb elmész, inkább hozd fel, hogy a szomszédban most vannak kiscicák, és pont gazdit keresnek, ha gondolják, szívesen hozol egyet.
És persze, bor, virág, bocsánatkérő bociszemek. Felnőtt emberek, biztosan meg fogják érteni, hogy nem a te hibád volt, csak akkor éppen szomorúak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!