Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet -e így barátnőm, vagy esélytelen?
29 éves férfi vagyok, komoly kapcsolataim még nem igazán voltak.
Albérletben élek egyedül már évek óta, egy gyárban dolgozom, bár csinálom az érettségit mellette (bár az még két év), utána még tanulni szeretnék valamit...
Anyagilag szerintem nem állok annyira rosszul, 20 millió forint félretett pénzem van (igaz örökségből), illetve van egy 2018-as évjáratú Toyora C-HR autóm.
Nos, amiért azt gondolom, hogy nehéz dolgom van:
1. Ennyi idősen már azért elvárná a nő, hogy tapasztaltabb legyek.
2. Ennyi idősen már azért elvárná egy nő, hogy legyen szakmám/diplomám, és tudjam hogy mit akarok...
Nem igazán van önbizalmam ismerkedni, bár viszonylag nem nézek ki rosszul sem... (182 cm 80 kg vagyok).

Nem lehet, senkinek se kell egy felnőtt férfi, aki általános iskolai tananyagot tanul. Ebben a korban neked kellene a tudást tovább adni, és nem fordítva. Egy csóró, vidéki, ronda, dagadt nőnél lehet max esélyed.
Akinek van 6 pujája és lógós csöcse.

"senkinek se kell egy felnőtt férfi, aki általános iskolai tananyagot tanul"
Gimnaziumi tananyagot tanul....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!