Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mennyire nehéz a társkeresés, és mi a legnagyobb kihívás benne?

"Az a kerdes, hogy te mikor allsz neki annak a munkanak, hogy a kinezeted kivul legyen benned valami vonzo?"
Hadd találjam ki!
Menjek pszihológushoz ugye?
Persze már járok, de bármiféle változást nem fog hozni az életemben, ezt épeszű emberként könnyen felfogom, nem is azért járok hozzá.
Ezt az önfejlesztő marhaságot nekem tolhatod, akkor is csak egy üres duma lesz, amivel épeszű embert nem tudsz megetetni, főleg ha van már némi tapasztalata
A b tervem pedig közel sem a nőkről szól, és már folyamatban van

"bármiféle változást nem fog hozni az életemben"
Akkor minek mész?
Értelmes ember pont azért megy oda, mert tudja, hogy ez változást fog hozni az életében.
TE értelmes ember vagy?

"Akkor minek mész?"
Mert önismeretet akarok fejleszteni, kíváncsi vagyok
Amúgy meg mi a fészkes franc közöd van hozzá?

"közöd"
Ezt a bejegyzésed mutasd meg neki.
Csak hogy lássa, hol tart a munkájában.

"Itt a forumon sem azok panaszkodnak tomegevel, akik elvaltak, vagy volt mar tobb baratnojuk, hanem azok, akiknek sosem volt picsognak, hogy nincs match, meg tul nagy az elvaras."
Nekem volt már több barátnőm, és mégis ugyanazt látom, mint jópáran a fórumon, hogy pasiként a társkeresés egyre nagyobb szopás. Sőt, az ismerőseim körében (most csak a srácokra értem) is ezt látom, akikkel sörözések alkalmával ki is beszéljük ezt témát. 10 évvel ezelőtt a tapasztalataim jóval pozitívabbak voltak, mint a mostani tapasztalatok ezen a területen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!