Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként mennyire nehéz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként mennyire nehéz a társkeresés, és mi a legnagyobb kihívás benne?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. A környezetemben elsősorban azt látom, hogy a nőismerőseim érdekesek, van érzelmi intelligenciájuk, tudnak normálisan kommunikálni, intelligensek, szóval jó partner lehetne belőlük (igaz, párkapcsolatban nem voltam velük, ott lehet, máshogy viselkednek). Másrészt úgy veszem észre, hogy a társkeresőn levő férfiak többsége mellett ha van valaki, aki nem sablonszöveggel nyit, komolyat szeretne, és félig-meddig normális személyisége van, eléggé meg tudják becsülni. Én ez alapján mindig úgy képzeltem, hogy férfiként könnyebb lehet a társkeresés, de nagyon sok ellenvéleményről hallok, és kíváncsi vagyok arra, hogy az érintettek hogy látják, vagy hogy esetleg én vagyok-e szerencsés, hogy alapvetően kulturált emberekkel voltam eddig körbevéve. :D
2022. máj. 28. 20:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
83%

" Másrészt úgy veszem észre, hogy a társkeresőn levő férfiak többsége mellett ha van valaki, aki nem sablonszöveggel nyit, komolyat szeretne, és félig-meddig normális személyisége van, eléggé meg tudják becsülni. "

Hát ez nagyon, de nagyon nem igaz ebben a formában. Honnan tudom? Tapasztalat. Kíváncsiságból csináltam egy kamu profilt is a sjátom mellé, minden ugyan az, csak a képek mások, egy modell srácról. Azokra a lányokra írtam a kamuról akik a sajátomat is behúzták. Az estek 90%-ban a sajátomra nem kaptam választ, de modellesre mindig. Volt mikor direkt csak "szia mizu"-ztam a kamuról, mert elvileg ez az instant törlés. Láss csodát, mindig jött rá válasz. A sájatomra soha. :D A nők kib#szottul felszínesek és álszentek. Mi legalább kimondjuk az igazat.

2022. máj. 28. 22:47
 12/37 anonim ***** válasza:
42%
Férfiként alapvetően sokkal egyszerűbb az élet.
2022. máj. 28. 23:35
 13/37 anonim ***** válasza:
48%

Így igaz!

Egyszerű a társkeresés, csak nagyon nehéz, férfinak.

2022. máj. 28. 23:38
 14/37 anonim ***** válasza:
72%

Extrém nehéz. Introvertált és szociális fóbiás vagyok. Ilyen kombóval kellene nőknél kezdeményeznem, illetve olyan benyomást tennem, ami vonzalmat kelt irántam.

Én a szimpátiát is csak hosszú hetek összezártsága után tudom kiérdemelni.. vonzalom az szinte lehetetlen küldetés.

Ettől függetlenül amúgy összejött, mert sokat tanultam, tettem a dolgok érdekében, és sokkal jobb helyzetet alakítottam ki magam számára, mint amit korábban remélni mertem. Valamicske összejött.

Dee jaa, nagyom sok potenciál lenne még bennem, amit sajnos extrém nehéz kihozni egy olyan témában, ahol a kommunikáció az első...

2022. máj. 29. 01:18
 15/37 anonim ***** válasza:
0%

"Introvertált és szociális fóbiás vagyok" + "kommunikáció az első"

Kinézet az első. Ráadásul, ha szociális fóbiás vagy, akkor pont neked való az online társkeresés. Feltéve persze, hogy jól nézel ki. Ha meg nem, akkor szociális fóbia ide vagy oda mindenhol kb. lehetetlen.

2022. máj. 29. 01:29
 16/37 anonim ***** válasza:
45%

"A környezetemben elsősorban azt látom, hogy a nőismerőseim érdekesek, van érzelmi intelligenciájuk, tudnak normálisan kommunikálni, intelligensek, szóval jó partner lehetne belőlük"

Aki ilyen az mind párkapcsolatban él, a többiről ez nem igazán mondható el.

"Másrészt úgy veszem észre, hogy a társkeresőn levő férfiak többsége mellett ha van valaki, aki nem sablonszöveggel nyit, komolyat szeretne, és félig-meddig normális személyisége van, eléggé meg tudják becsülni."

Ezt te hol álmodtad?

Nehezedre esne esetleg egy tesztjellegű kamuprofilos társkeresés mielőtt ekkora egetverő ostobaságot ideokádsz?

A kérdésre válaszolva:

A társkeresés eleve vonzó férfiként könnyű, hiszen csak a megfelelő nőt kell keresni, ez akkor az egyetlen kihívás.

Kevésbé vonzó, de valamennyire mégis vonzóként már nehéz ügy.

Nem vonzó férfiként (alsó 50-60%) pedig egy borzalom, botrányos.

Uzóbbi esetben egyszerűen vért is hugyozhatsz, csinálhatsz akármit, csak a csoda segíthet.

Ez a csoda nem mindenkinek adatik meg. Ilyenkor csak a durva igénytelenség szokott segíteni, vagy ha nagyon gáz a férfi akkor néha az sem

2022. máj. 29. 10:50
 17/37 anonim ***** válasza:
21%
Pistike, a felnott emberek fele hazassagban el. Ami azt jelenti, hogy a ferfiak fele is. Emelett van egy csomo bejegyzett es be nem jegyzett kapcsolat. Ugyhogy a ferfiak nagyon nagy resze megtlalaja azt, akivel hosszabb rovidebb ideig, de parkapcsolatban van. Ne beszelj a ferfiak tobbsegerol, mert magadbol meg par igenytelen luzer haverodbol indulsz ki. A valosag meg teljesen mas kepet mutat.
2022. máj. 30. 15:11
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Akkor olvasgass egy kicsit (Washington Post nem Blikk). Ha most kb. ugyanannyi nő van mint férfi mégis 10 százalékponttal nagyobb a legalább 1 éve szexuális kapcsolatot nem létesítő férfiak aránya (3. ábra), akkor felmerül a kérdés a nők vajon mégis kivel fekszenek le? Hmmm? :)

[link]

2022. máj. 30. 15:17
 19/37 anonim ***** válasza:
50%
Egyre tobb az elkenyeztetett mama kedvence, aki igenytelensegeben meg a sajat kormet se tudja levagni. Mert az anyunak a dolga. Nagy ujsag.
2022. máj. 30. 15:48
 20/37 anonim ***** válasza:

Oké és akkor most olvasd el még egyszer, amit a 17-ben majd pedig a 19-ben írtál :D. Sikerült 3 mondatban ellent mondanod saját magadnak. Ügyes kislány vagy.

2022. máj. 30. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!