Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mennyire nehéz a társkeresés, és mi a legnagyobb kihívás benne?

Akkor kurvа rosszul képzeled :D. Online csak a férfiak felső 10-20%-nak van esélye, azoknak, akik nagyon-nagyon jól néznek ki.
Kis lektűr neked:
https://www.youtube.com/watch?v=DZTIbHIsIYw
https://www.youtube.com/watch?v=jPuQ1Wjd2Rk
Nyilván csak provokálni akartál, de hátha egyszer valaki tényleg idetalál és próbálja megérteni miért nem megy neki (se) online.

Sztem mind2 oldalról nehéz, csak más szempontból. Meg hát igazából egyénenkánt is mindenkinek más miatt nehéz, aztán sokan szeretik a saját tapasztalataikat úgy kivetni mintha az lenne igaz mindenkire.
Nekem azért a nehéz leginkább, mert nem csak egy nőt keresek, hanem valaki olyat,akivel tényleg egy hullámhosszon vagyunk, és mivel élőben nincs nagyon lehetőségem, így neten nagyon nehéz megállapítani, és kicsit fárasztó végigverekedni magam ezen a sok klisés chatelésen meg miegyében, hogy végre eljussunk a személyes találkáig, ahol nagyjából 10 perc után már annyit biztosan tudok, hogy akarom e folytatni az ismerkedést vagy sem. Az esetek többségében sajnos nem, és erről nem feltétlen tehet a másik, csak szimplán nem érzem,h vele akarnám folytatni. Aztán ha esetleg az első találkozó jól sikerül és tényleg kölcsönös a szimpátia, akkor is még ezer okból megszakadhat a story ,leginkább ha vagy én vagy a másik egyszerűen elveszti az érdeklődését és a második találkán már valahogy alábbhagy a lelkesedés. Sajna túl digitalizált világban élünk és túl sok inger ér mindenkit. Nagyon nehéz ebben az egyensúlyt megtalálni és egy kiegyensúlyozott kapcsolatot kialakítani. Mert régebben mondjuk szép fokozatosan alakultak ezek ki, nem néhány órás randik után ugrottunk egyből bele.

A legnehezebb, hogy valaki elfogadja az ismerkedés kezdeményezését. Onnantól már könnyebb.
Tök mindegy hogy egyedit írok e vagy szia mizut. Utóbbira kevesebben válaszoltak, viszont azokkal jól ment az ismerkedés legalább egy ideig. Miután egyedibb és jobb lett a szövegem, többen válaszoltak, leromlott az ismerkedések miősége. Egyszerüen vannak akik csak szórakoznak meg mulatnak, társaságot keresnek nem kapcsolatot.
A nők a szubjektív tökéleteset keresik, egy miliméterrel se adják alább az igényüket hogy ha nem találnak valakit. Inkább vannak egyedül.
20f incel

A megfelelő társkeresés mindkét nem számára nehéz. Tagadhatatlan tény, hogy egy nő sokkal hamarabb találhat férfit magának, de ez még nem jelenti azt, hogy boldog és megfelelő lesz számára a kapcsolat.
A párkapcsolat alapból olyan nehézségekkel szembesít amivel nem kell megküzdened, ha egyedülálló vagy. Alapból az, hogy találj olyan embert akivel közösek a céljaitok vagy legalább összeegyeztethető nem feltétlen egyszerű. Ezt csak tetézik olyan dolgok, mint az elfogadás és az, hogy belül, kívül és lelkileg is meg kell tudni felelni. Én régebben rengetegszer buktam el azokon a szűrőkön, hogy nem tudtam olyan lenni amit más úgy ítélt volna meg, hogy neki ez elfogadható egy kapcsolatnál.
Szerintem ezek a kihívások, de itt úgyis meg fogod kapni, hogy lakás, BMW meg sok pénz kell hozzá és egyéb teljesíthetetlennek mondott hülyeségek, mert a nők elvárása olyan hatalmas, de ezek csak sikertelenségből fakadó baromságok.
Én sok olyan férfit ismerek aki a barátom is és szívesen megpróbálnám velük a párkapcsolatot, ha lány lennék és tetszenének. Mivel tudom, hogy emberileg milyenek és ismerem őket. Nem mellesleg vannak olyan női ismerőseim is akikről ugyan így gondolkozom.
Szóval a lehetőség és az, hogy mennyire könnyű találni bárkit az nem egyenlő azzal, hogy minőségi legyen.

"nőismerőseim érdekesek, van érzelmi intelligenciájuk, tudnak normálisan kommunikálni, intelligensek, szóval jó partner lehetne belőlük"
Vagy valami nagyon elit társaságban vagy, vagy inkább nőként másként látod a barátnőidet mint mi férfiak.
Mert nekem a nagyobb problémák között ott van, hogy a nők nagy része unalmas, de elvárja hogy én érdekes legyek, az érzelmi intelligenciájuk a célozgatásban merül ki - amikor nem mondják el mi a baj nehogy megbántsanak, de kitalálni meg szinte lehetetlen -, emellett butusok, cserébe azt hiszik ők mondják meg a tutit.
Ezeken felül elvárásaikat nagyon nehéz teljesíteni - emellett szól hogy nőismerőseim közül sokan évek óta szinglik - , ennek ellenére sokuk önbizalomhiánnyal küzd, amit a pasik ugráltatásával és bepapucsításával próbálnak kompenzálni, képesek felesleges randikra elmenni, csak hogy megkapják az érdeklődést.
Egyelőre ennyi, de még sorolhatnám.

Férfiként kb. 100-szor nehezebb a társkeresés, mint nőként.
A MINŐSÉGI társ keresése... na, az mindkét nemnél nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!