Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félénk lányként hogyan ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk lányként hogyan ismerkedjek? 24/L

Figyelt kérdés
Fiúk terén nagyon tapasztalatlan vagyok, nemrég kezdtem kilépni a komfortzónámból, közösségbe járni, ami nem munkahely vagy egyetem. Interneten is próbálok ismerkedni, de az annyira nem jön be.
2022. máj. 28. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

"Interneten is próbálok ismerkedni, de az annyira nem jön be"

Miért nem jön be? Nőknek jobbat nem is lehetne kitalálni. Amúgy nő vagy, nőkért sor áll mindenhol, úgyhogy a válasz egyébként az, hogy bárhol. Neked csak annyi a dolgod, hogy a picike kacsóddal mutatod, hogy a lovagok balra vagy jobbra távozzanak.

2022. máj. 28. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Add önmagad.

Vannak akiket pont az artatlansag vonz, es pont ők azok a kedvesebb atyaibbak is, akik nem akarnak visszaélni a naivitással hanem törődve patyolgatva vezetnek bele a párkapcsolat rejtelmeibe.

Onnan ismerhetők fel hogy nem az önfenyező nagyszáju mellkidobós nőkre tapadnak, hanem ők azok akik a sarokban veszik észre azt a csendes lányt.

2022. máj. 28. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
37%
Adj esélyt egy incelnek
2022. máj. 28. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
10%
Amúgy jól nézel ki vagy ronda vagy? Ha ronda, akkor inkább online áruld magad, ott óriási hátszélben vannak a nők, sokkal könnyebb dolgod lesz. Bár az, hogy 24 éves korodig nem volt senkid nagyjából meg is válaszolja a kérdésem tudniillik nőknél ez a visszahúzódó jelző pont nem számít. Ha jól néznél ki lépten-nyomon lenne/lett volna jóképű jelentkeződ.
2022. máj. 28. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok híve az internetes ismerkedésnek mondhatja bárki,csak nem olyan mint mikor látod élőbe 4 szemközt, sokan nem is úgy néznek ki mint a képen az egész egy csalás arról nem beszélve ki tudja milyen ember lehet egy csaló,bűnöző közben jó embernek valja magát. Élőben azért ezt egyből észre veszi az ember. Én azt mondom járj nyitott szemmel de mindenképpen a valóságban ismerkedj,a netesből nincs semmi sosem. Aki tetszik próbáld meg felvenni a szemkontaktust,akár egy buszmegállóban is tudsz ismerkedni.
2022. máj. 29. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!