Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Chadpill nincs, csak hairpill...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chadpill nincs, csak hairpill meg heigthpill?

Figyelt kérdés

Amit észrevettem, hogy akinek teljes, dús sötét színű hajad van fodrásznál megcsinálva + mellé 190cm+ a magassága, nem jelent gondott neki a csajozás, ha az arcán nincs valóban komoly hiba.

Még akkor sem, ha egyébként az arcán nincsenek meg se az arányok, se a lapátáll, se a vadász szem, azaz nem incel nyelven egérfejű, vagy lófejű.

Ezzel szemben az utcán rendszeresen látok klasszikus Chadeket viszonylag jónak mondható testtel 185cm alatt csúnya nőkkel (vagy egyedül). Jogos lehet az elméletem?

2022. máj. 26. 10:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És alapból mewolok egész nap erőfeszítés nélkül amióta az eszemet tudom.
2022. máj. 26. 13:52
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

"Jó nekik, de a nőknek sincs gondjuk velük, mivel egyik sem érdekli őket 99% eséllyel :D"

Természetesen nem így értettem, de nyugodtan értsd félre direkt, nehogy zavar csússzon a való életről kívülállóként alkotott képedbe.

Minden kopasz ismerősöm párkapcsolatban van. Van, aki házas gyerekekkel és van olyan is, aki olyan gyakran váltogatja a nőket, ahogy jól esik neki.

2022. máj. 26. 14:21
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

"És alapból mewolok egész nap erőfeszítés nélkül"

Nekem van 6 macskam, akik meow-olnak nekem hajnaltol, erofeszites nelkul.....

37F incel

2022. máj. 26. 16:27
 14/16 anonim ***** válasza:
meg van a nyomorékpill aki igy kategorizálja az embereket :D nem csoda h nincs nőtök.
2022. máj. 26. 21:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Ó, egy macskás bácsi (#13) 😊
2022. máj. 26. 21:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Hú ez a kérdés mennyire igaz volt, te jó ég.
2022. máj. 29. 12:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!