Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakori jelenség ez?

Figyelt kérdés

Hogy a férfi amíg udvarol addig odateszi magát, aztán 1-2 év és leereszt.

A nőknek mi a szerepe ebben a viselkedésben?

Ha ők is odatennék magukat, vajon nem változna a kapcsolatok kifutása?

#kifutás #Odateszi magát #Foglalkozik vele
2022. máj. 25. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

"Ha ők is odatennék magukat, vajon nem változna a kapcsolatok kifutása?"

Általában odateszik magukat. Sőt, az eddig látottak alapján átlagban még jobban, mint a férfiak.

At meg nem a nő sara, ha a pasi megjátssza magát.

2022. máj. 25. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
12%

"Az meg nem a nő sara, ha a pasi megjátssza magát."

Mondjuk számomra az a sok hazugság, pl. amit haverjaim mondanak nőknek tök átlátszó, csak hát nagyon jól néznek ki, nők meg vagy ennyire hülyék, hogy nem látnak át a szitán (állítólag nők ugye elképesztő emberismerők, meg ugye szinte csak a belső számít... csak mégse), vagy egyszerűen nem is érdekli őket és elfogadják, hogy a jó kinézetért cserébe ezt kapják...

2022. máj. 25. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk is kicsit ellaposodott a dolog, köszönhetően a Covid miatt hajtásnak (ápolónő), én is sokat dolgoztam, kevés időm volt rá. De ő ugyan nem tette oda magát, és még meg volt sértődve mikor modtam, hogy jólesett volna ha keres, nem mindig csak én. Akkor meg jött olyan sértődéssel, hogy a múltkor meg akart lepni és teljesen váratlanul átjött, én viszont bealudtam, és nem nyitottam ajtót. Még erre is ő volt besértődve.
2022. máj. 25. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős... A férfiak egy darabig teszik a szépet, aztán rendesen belekényelmesednek, és alapnak veszik, hogy mindent megkapnak, ki vannak szolgálva. Én is tapasztaltam ezt. De persze biztos van olyan, hogy a női fél sem tesz a kapcsolatért, nyilván két ember kell hozzá. Szerencsére van kivétel, jelenlegi kapcsolatomban egyértelműen jó jel volt, hogy nem egy mézesmázas pasit adott elő a párom, hanem az elejétől magunkat adtuk. Jól is működik, több év után is.
2022. máj. 25. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyakori jelenség: a férfi azt hiszi, hogy ha összejött a párkapcsolat, akkor az már örökre úgy is marad. A kijózanító pofon nem ritkán a válás.

Segítene-e, ha a nő jobban odatenné magát? Szerintem nem, de teendőjük azért lenne a nőknek is: nem akkor szólni, amikor már a rá sem bírnak nézni a csávóra, hanem legalább egy icipicit hamarabb.

"At meg nem a nő sara, ha a pasi megjátssza magát."

Ez nem megjátszás. Az udvarlás a férfi motivált oldala, amikor nagyon szeretne valamit (valakit), és ezért kihozza magából a legjobbat. Ami utána jön, az a férfi céltalan oldala, mert megkapta amire vágyott, és takarékon pöfög. A férfilecke az, hogy attól, hogy a maximum elég volt ahhoz, hogy meggyőzze a nőt, attól a minimum nem lesz elég, hogy meg is tartsa meggyőződésében.

2022. máj. 25. 15:00
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Egy kapcsolatért mindkét félnek tenni kell, folyamatosan! Nem nem függő, a kapcsolatokon/ért dolgozni kell. Azt mondják mindkét félnek bele kell tenni a saját 50%-át, hogy 100 legyen (működjön rendesen). Ha az egyik fél valami miatt csak 40-et tud, a másik ad 60at. De sohasem egyoldalúan tesznek a kapcsolatért, pláne nem folyamatosan csak az egyik többet. Helyzetenként váltakozva, akinek valami miatt épp nehezebb akkor a másik kompenzál kicsit. De folyamatosan, mindkét félnek tennie kell bele
2022. máj. 25. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindket nemnel gyakori, hogy a felek a kapcsolat elejen jobban odateszik magukat.
2022. máj. 25. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Az udvarlásnál a nő "megszerzése" a cél.

Tehát ha "megvan",minek udvarolna.

Ezért jellemző hogy amikor a nő ki akarna lépni, szakítana, megint odateszik magukat mert ismét a "megszerzés" a cél.

2022. máj. 25. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Folyt Olyan nőknél hoznak hosszutávon maximumot, akik folyamatosan azt éreztetik hogy bàrmikor lelépnek.

Jellemző is amikor egy nőnek gyereke lesz és kvázi "kiszolgáltatott" lesz, hogy akkor kerekednek felül és kezelik le a nőt, vagy nem nyujtanak semmit.

2022. máj. 25. 17:27
 10/10 anonim ***** válasza:
31%
Azért az sokat segítene ha a nők igényesek lennének! Egy pasi kiteszi a lelkét(idő, pénz, fáradozás) aztán a legtöbb esetben egy hárpiát kap jó vastag pinahájjal! Egy ideig lehet lelkesedni, meg el lehet kendőzni a valóságot... aztán lehet pislogni! A nők csak nyomják a süket dumát, meg fogadjuk el őket olyannak amilyenek... Szégyen!
2022. máj. 25. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!