Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer eljutunk odáig h a nőknek már a szaporodashoz sem kell a ferfi nem akkor ugras szeruen megfog nőni a maganyos ferfiak letszama?
Ha a klónozás hatékonyan működne, akkor a nőknek tényleg nem lenne szükségük a férfiakra. (Előbb-utóbb a férfiak kihalnának.)
Ha viszont a mesterséges megtermékenyítésre gondolunk, akkor viszont szükséges a férfi donorok megléte. (Amúgy egy ilyen beavatkozás nem csak nő nemű utódot eredményezne... Tajgetosz?!)
Nem okozna túl nagy változást, mert megoszlana nők véleménye is a témában... :,D
#12! Félreérted. Én nem azt írtam, hogy nincs olyan férfi, akivel szívesen vagyok. A hasznosságotokról volt szó. A gyerek gyártásán kívül nekem semmihez nincs szükségem férfira. Ha azzal nem lehetek, aki noha "haszontalan", mint a többiek, de vele mégis AKAROK lenni, akkor mással nem leszek, mert egyszerűen nincs miért. Ha a gyerek is megoldható lenne férfi nélkül, akkor ez halmozottan érvényes.
"A gyerek gyártásán kívül nekem semmihez nincs szükségem férfira."
Jó lenne ha nem csak önző érdekek szerint vizsgálnánk ezeket a kérdéseket, bár a feminizmus egy ideje már ennek szolgáltat talajt. A férfiakra szükség van, építkezésen hány nőt látsz, bányákban, óceánon, a mezőgazdaság fizikailag megterhelő részén stb. Mindenkire szükség van
igazabol a nők pont ugyan ugy el tudnak latni minden feladatkort a meloban mint ahogy a ferfiak, szamtalan pelda van h nok dolgoznak ferfias teruleten
mas kerdes az h esetlegesen olyat eszelneki ki amihez nem kell olyan merteku fizikai ero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!