Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INCEL, ezek után, nem szégyenled magad?
2022. máj. 23. 10:14
21/25 anonim válasza:
20. Ezzel őszintén én is gondban vagyok. Társadalmi szempontból konzervatív vagyok és ezért ilyen dolgokban szimpatikus is a fidesz. Viszont nagyon zavar a sok lopás, korrupció, illetve gazdasági szempontból pedig inkább liberális vagyok és ezek miatt nem értek velük egyet a legtöbb mindenben.
22/25 anonim válasza:
De szégyellem magam.. hogy ember vagyok...
De hát ez van. A nőnek kell a pénz és a hatalom, a csávónak meg a friss pina. De attól még szégyellem magam miattuk.., hisz ez nevetséges.
Én nem sipítozok. Be vagy baszva?
23/25 anonim válasza:
21. Fullba tolják neoliberális gazdaságpolitikát. De mindegy.
24/25 anonim válasza:
Ez a vènembernek szègyen, elvett egy 18 èvest, akinek 4 èves gyereke van. Gondolom putris is a csaj.
25/25 anonim válasza:
Mert most mi a bajod? Bedobták ezt a hírt mert nem mehet állandóan a háború meg a koronavírus. Mit kellene ezen nekem szégyellni?
37 f incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!