Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van mit szégyenlenem a testemen? (kép)
Figyelt kérdés
Holnap délután átjön egy lány filmezni. Már volt jópár randink, azt mondta h megmaszíroz. Lehet h több is lesz, viszont én nagyon szégyenlős vagyok. Gáz a testalkatom?
Ő egy nagyn csinos és sportos csaj...
2020. jan. 12. 18:16
1/25 A kérdező kommentje:
kort és nemet kérlek írjatok
2020. jan. 12. 18:17
3/25 anonim válasza:
Hát, aputest, izom nem sok van rajtad. Kor/nem
4/25 anonim válasza:
Nincs mit szégyelni. Átlagos vagy, vagy annál azért pár fokkal jobb.
35 N
6/25 anonim válasza:
Jól nézel ki, átlagos. Szerintem tetszeni fogsz neki, az ilyen alkat ruhával együtt is látszik már, nem lesz váratlan.
23l
7/25 anonim válasza:
Ilyen önbizalommal hogy lett csajod?
Meg ennyi ésszel? Ha azt mondjuk, hogy gáz, akkor lemondod vagy holnapig kigyúrod magad?
8/25 anonim válasza:
Nyugi, semmi gond nincs veled. Valamiért szimpatikus vagy neki és ha meg akar masszírozni, akkor a tested is érdekli. Ne parázd túl a dolgot.
10/25 anonim válasza:
Hetero hapsiként mondom, hogy szégyenkezned nem kell, teljesen rendben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!