Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem merek ismerkedni nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek ismerkedni nőkkel mert szégyenlem magamat,vagy nem kéne és túlvariálom?

Figyelt kérdés

Nem merek ismerkedni nőkkel mert szégyenlem azt a kicsi és öreg házat amiben lakunk a szüleimmel.

Albérletbe nem tudok elköltözni mert ahhoz kevés a fizetés ami olyan havi 620 naggyjából.

Valamint nagyon zavarna,iritálna hogyan sok pénzt fog kellenem kidobnom.

Soha nem volt még párkapcsolatom mert mindig visszatartott ez putris ház dolog. Valamint van egy olyan szégyenlőségem hogyan nem merek felső ruházat nélkül mutatkozni a család előtt így pl családdal soha nem megyek strandra valamint farmerben sem merek mutatkozni előttük. Nem családtagoknál nincs jelen az utóbbi problémám.

Párkapcsolatnak és alkalmi szexnek is tudnék örülni valamint szimplán női barátnak is.

Prostihoz nem mentem el mert zavarna hogy nem én szereztem meg azt a nőt akivel elvesztethetném a szüzességemet.

Szerintetek mi a bajom van és ha a helyemben volnál mit tennél?

30f

2022. jan. 20. 22:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

620euró.

Azt ki felejtettem hogy a házunk jelentős felujításra is szorul.

2022. jan. 20. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
14%
Mivel a nők többségét nem az esze miatt szeretik, ezért félni sem érdemes tőlük. Ha ismernéd a nőket, tudnád, hogy csak azt kell mondani, amit hallani akarnak, magabiztosan, aztán olvadoznak. Nincs itt semmi trükk.
2022. jan. 20. 22:28
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
En is putris hazban lakok, aterzem a helyzetedet teso, megoldást nem tudok a problemara, de ez nem egy olyan dolog ami hamar kiderul. Csak ezert meg se probalni ismerkedni az hulyeseg. Gondolj ra ugy, hogy ez egy olyan problema amin raersz akkor gondolkodni ha valakivel eljutnal addig, hogy hazavidd. Kozben csomo masik problema is elo fog majd jonni ha ezt igy felre tudod tenni es azokon valoszinuleg fontosabb lesz dolgoznod ismerkedes szempontjabol.
2022. jan. 20. 22:29
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

30 vagy!

Nem leszel fiatalabb!

Keress olyan csajt aki hasonló családból származik!

Ne akarj 50 évesen ráébredni, hogy már esélyed sincs családra!

25f

2022. jan. 20. 22:56
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Mikor megnyitottam a kérdést azt hitem ez is a szokásos tini / fiatalkori szorongás. Aztán amikor láttam az életkorod... hát, nem lesz könnyű. 30 évesen így szorongani, és elsősorban nem a putris házra értem, nagyon gáz. Az hogy nem jársz el sehova, meg kb semmit nem mersz, komolyan, felnőtt férfi létedre ez nincs rendjén. Lehet lepontozni, de ez az igazság.
2022. jan. 20. 23:16
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem pontozok én, valamint igazad van de vajon hogyan lehet más az ember mint amilyen most?

Nekem az is nagy élmény volna ha elmernék menni szórakozóhelyre hogy táncolhassak mert még soha nem voltam,egyébként van bennem valami ami félőssé tesz ez pedig az,hogy szégyelleni fogom magam ha megtudják a családtagjaim hogy voltam. Nem rosszak ők nem parancsolgatnak nekem nem akarnak uralkodni felettem azt csinálok mit akarok bár aggódósak csak én félek attól hogy elkezdenék máshogy viselkedni mint amit eddig láttak tőlem(pl hogy elmennék bulizni,vagy felveszek egy farmert amit nem szoktam).

Nem bírok merni az a bajom.

2022. jan. 20. 23:35
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Keress fel pszichológust ezzel a szorongással, mert ez nem normális viselkedés. Komolyan mondom #5-ös voltam.
2022. jan. 20. 23:37
 8/11 A kérdező kommentje:

"Nekem az is nagy élmény volna ha elmernék menni szórakozóhelyre hogy táncolhassak"

Pontosabban elmernék menni csak azért nem mert szorongok a családban oly módon hogy nem merek tudok előttük a már nem berögzül megszokott módon viselkedni.

2022. jan. 20. 23:39
 9/11 anonim ***** válasza:
18%

Ne aggódj, én egyetemet végzett, viszonylag művelt, 2 nyelven folyékonyan beszélő, világot látott IT architect vagyok elfogadható fizetéssel, éves részvénypakettel, céges autó+benzinkártyával (2 éves BMW 5) és még sorolhatnám aztán 40 évesen még nekem se volt senkim :). Pénz csak akkor fontos, ha nagyon-nagyon sok van belőle. Ha nincs, akkor azzal a kinézetbeli hiányosságaidat nem tudod kompenzálni.

Igen tudom, még mielőtt bárki mondaná, nekem is lehetett volna már csajom, de sajnos csak rondáknak tetszem. Azok meg nekem nem kellenek...

2022. jan. 21. 02:01
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem neked nem a barátnő a legnagyobb problémád, hanem teljesen antiszociális vagy. Amíg édesanyád szoknyája alatt bújkálsz, nem fogsz élni. Járj el otthonról, keress olyan programokat, amin szívesen részt vennél. Ismerj meg új embereket, barátkozz, akár a buszra várva is válts pár szót azokkal, akik nyitottak rá. 2-5 év múlva meg lesz az eredménye és nem fogsz szorongni! Ha képtelen vagy bármire elhatározni magad, akkor csak pszichológus segíthet, ha arra se vagy nyitott, akkor nem lesz változás.
2022. jan. 21. 07:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!