Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem merek ismerkedni nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek ismerkedni nőkkel mert szégyenlem magamat,vagy nem kéne és túlvariálom?

Figyelt kérdés

Nem merek ismerkedni nőkkel mert szégyenlem azt a kicsi és öreg házat amiben lakunk a szüleimmel.

Albérletbe nem tudok elköltözni mert ahhoz kevés a fizetés ami olyan havi 620 naggyjából.

Valamint nagyon zavarna,iritálna hogyan sok pénzt fog kellenem kidobnom.

Soha nem volt még párkapcsolatom mert mindig visszatartott ez putris ház dolog. Valamint van egy olyan szégyenlőségem hogyan nem merek felső ruházat nélkül mutatkozni a család előtt így pl családdal soha nem megyek strandra valamint farmerben sem merek mutatkozni előttük. Nem családtagoknál nincs jelen az utóbbi problémám.

Párkapcsolatnak és alkalmi szexnek is tudnék örülni valamint szimplán női barátnak is.

Prostihoz nem mentem el mert zavarna hogy nem én szereztem meg azt a nőt akivel elvesztethetném a szüzességemet.

Szerintetek mi a bajom van és ha a helyemben volnál mit tennél?

30f

2022. jan. 20. 22:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
El kellene költöznöd otthonról, és kicsit leválni a családról, szerintem jót tenne neked. Amúgy teljesen átérzem. Nekem ugyan ez van, vagyis inkább volt. Még most is van bennem extrémen szorongás, de már sokkal jobb, mint régen volt. Ehhez az kell, hogy kilépj a komfortzónádból, és merj olyan dolgokat csinálni, amiket eddig sosem gondoltál volna. Csak az első lépés nehéz, de ne feledd, ezt a helyzetet csak te tudod megváltoztatni, senki más. Ha folyton úgy élsz, hogy félsz mit szólnak majd mások, sosem fogsz igazán élni és élvezni az életet, és maradnak csak a "mi lett volna ha.." gondolatok.
2022. jan. 21. 07:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!