Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez segíthetne az inceleken?
Miért nem írnak a tv-nek, vagy ott vannak a hírportálok, Blikk, telex , index stb.
Ha az egyik újságíró lehozná a cikket a problémájukról akkor szélesebb körben el terjedne a incel jelenseg. És lehet segítséget is kapnának idővel.

Ezzel csak az a baj, hogy az embereket nem érdekli az ő gondjuk. Mindig is voltak olyan pasik, akik nem tudtak barátnőt szerezni, ez az ő magánügyük.
Az incel jelenség viszont előjött akkor, amikor voltak a 2014-es Isla Vista-i gyilkosságok. Az ugyanis komoly dolog volt, emberek haltak meg.

Én azzal tisztában vagyok, hogy gyakorlatilag egy szenny a legtöbb magyar média, de azért talán ennyire alja szinten még nincsenek azok amiknek van bármi jelentősége. Van pár olyan ami szerintem simán cikkezne hasonló dolgokról de azokat a hasonló mentalitású embereken kívül senki nem olvassa.
Mégis kitől kapnának segítséget?
Illetve mégis milyen segítséget kaphatnának?
Ez nem egy olyan probléma ami ami bárkit érdekelne vagy bárki meg akarná oldani.

Ráadásul az incelek a Chad nevű embereket is lejáratják, mert az elméleteikhez használják ezt a nevet.
Mondjuk jobban belegondolva rosszul is elsülhetne. Mert sokakban nem tudatosul hogy ő incelek. Mert leginkább ennek az oldalnak az olvasói foglalkoznak ezzel.
Lehet több millió egyszerű melós Pistike meg Béla apatestestel, mamahotelben, 30 évesen szűzen.. akik nem sorolják magukat ide mert nem is tudjak ezt.
Ugyan ez példaként hogy anno egész összefogott terjesztés volt hamis adatokkal , hogy a férfi farok átlagméret 14 cm vagy mi, csak azért hogy az ilyen átlag alatti pasasok meg legyenek nyugtatva. Holott tudjuk hogy az európai átlag olyan 17 cm körül van. De így legalább kevesebb a frusztrált kisfarkú aki bűntényt követne el mert azt hiszi minden oke mert átlag. 😅

Amúgy tegnap néztem egy 19 éves amerikai lánynak a vlogját (nyelvtanulás miatt). Tök jól néz ki a csaj, bár nem az a tipikus playmate, de a smink sokat dob rajra. Azzal lett híres, hogy 13-14 évesen teherbe esett, aztán elkezdett vlogolni.
Az egyik videójában megmutatta, kivel van most együtt: hát egy pattanásos, lúzernek kinéző 16 éves sráccal, akire a filmekben rendszerint a balfék szerepét oszthatják.
Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ez igaz, arra is gondoltam hogy meg van játszva az egész. De a srác több videóban, és az instáján is szerepel.
Már gondoltam arra, hogy belinkelem a videókat ide az incelek okulására. Nézzék meg, hogy még ilyen balfék srác is tud magának szerezni egy kb. 10/7-es csajt.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!