Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a gyökér srácokba leszek szerelmes?
Általában olyan pasikba esek bele, akikbe nagyon nem kellene. Ezek a tipikus 'mindent leszarok' alakok, akiknek csak a ma számít, sokszor bunkók a nőkkel, viszont tudnak elég macsók lenni, ha odateszik magukat.
Én ellentétben teljesen más vagyok, céltudatos, határozott, egyáltalán nem bunkó, ezért legtöbbször ezek a kapcsolatok nem is működnek. Kezdem már unni, hogy ezért nincs normális párkapcsolatom, mert nem tudok a szívemnek parancsolni és akkor is a fentebb említett jellemzőkkel bíró srácok jönnek be.
Mit tanácsolnátok?
24/N
Na engem egy istentelen gyökérnek neveztek minap
Akkor most még én is tetszenék neked?
Nem kell aggódni, nem lehetek eléggé gyökér sajnos
Kérdező... Meg ne haragudj, de amit csinálsz, az az önsorsrontás iskolapéldája. Kifogások a részedről azok faján vannak. Megmagyarázod, hogy miért jó neked a sz*r, és emellett makacsul ki is tartasz. Innestől nem lehet veled mit kezdeni.
Egészen nyugodtan lehet lepontozni.
,,Nagyon sokan írnak ki ide olyan kérdést "viccből" ami erősíti a nemekre vonatkozó sztereotípiákat és a negatív dolgokat. "
Sztereotípia a feminista, libsi szótár szerint:amikor valamiről kimondja valaki hogy úgy van ahogy:D
Nem egyedi eset. A normalis sracok sltalaban senkinek sem kellenek.
Lehet legbelul te is egy gyoker vagy ezert vonzodsz a lelki tarsaidhoz?
"Sztereotípia a feminista, libsi szótár szerint:amikor valamiről kimondja valaki hogy úgy van ahogy:D"
Szerintem nincs úgy, ahogy ti mondjátok.
Amit én tapasztalok, az kevésbé valós, egyből kuka?
Csak az mondja az igazat, aki valami lenéző vádaskodást mond a komplett női nemre?
,,Amit én tapasztalok, az kevésbé valós, egyből kuka?"
Pont hogy ti vagytok azok akik állandóan mindenkit lepontoztok meg elküldtök az anyjába ezen a fórumon ha leírja amit tapasztal meg mindenkit lehazugoztok.
Nevetséges hogy meg akarod magyarázni itt is hogy a kérdező biztos csak egy incel...
És még neked állj feljebb🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Te is hamarabb választanál egy jóképű aki flegmázik veled, mint egy kedves de átlagost, hiába állítasz bármi mást.
,,Csak az mondja az igazat, aki valami lenéző vádaskodást mond a komplett női nemre?"
Ez nem vádaskodás kisszívem, hanem a valóság. Hiszen a női nem képviselői földre szállt angyalok, aki mást állít az csak egy nőgyűlölő.
"Te is hamarabb választanál egy jóképű aki flegmázik veled, mint egy kedves de átlagost, hiába állítasz bármi mást."
Na, most jön a személyeskedés.
Élőben is meritek ezt amúgy?
Nem, akármit vergődsz az idegbeteg emojikkal, nem választanám egyiket sem.
Már választottam 9 éve egy jóképű, de jólelkű férfit. Nem flegmázik velem, tisztel.
26!
Te írod, hogy lehazugoznak mást...Te mit csinálsz? "Te is hamarabb választanál egy jóképű aki flegmázik veled, mint egy kedves de átlagost, hiába állítasz bármi mást."
Szóval inkább maradj csendbe.😂
Ti szoktatok itt a jóképű férfiakat szidni, hogy bunkók, holott ez nem teljesen igaz...attól mert jól néz ki van bőven normális.
Én meg azt tapasztaltam, h a csúnya pasik bunkók, mégse általánosítok!
N 30
,,Na, most jön a személyeskedés.
Élőben is meritek ezt amúgy?"
Igen, miért talán megver az állítólagos barátod?
,,Nem, akármit vergődsz az idegbeteg emojikkal, nem választanám egyiket sem.
Már választottam 9 éve egy jóképű, de jólelkű férfit. Nem flegmázik velem, tisztel."
Csodálatos de ez ugyanúgy lehet kamu, mint amit a kérdező ír.
Márpedig a mindennapi tapasztalat alapján valószínűbb az hogy a kérdező igazat ír, mint az hogy a gyakori kérdéseken írkáló nőknek jóképű pasijuk vanxd
,,Szóval inkább maradj csendbe.😂"
Érdekes a kérdező hazugnak lett nyilvátíva, azzal nincs bajod csak ha a femináci elvtársnődet hazugozza valaki.
Inkább te maradj csendben mucika😂😂😂
,,Ti szoktatok itt a jóképű férfiakat szidni, hogy bunkók, holott ez nem teljesen igaz...attól mert jól néz ki van bőven normális."
Az első fele sima hazugság, a másik felét meg sose tagadta senki.
Mellesleg én sem ezt írtam, hanem azt hogy nagyobb valószínűséggel választanak a nők egy jóképűt aki flegmázik velük, mint egy átlagost aki kedves.
Ezt hogy nem sikerült megérteni? Ennyire butuska vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!