Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek többségében korrekt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek többségében korrekt, jó lelkű, jóindulatú emberek voltak, akiket a társadalom kiutált és tönkretett?

Figyelt kérdés

A hisztérikus nőgyűlölet pusztán a végső fázisa annak a gyötrelmes folyamatnak, amin egy egész életén keresztül a mellékvágányon vergődő, abuzált, megsemmisített, újra és újra elutasított ember keresztülmegy. Az incelek ezen az állapotukban már rég nem azok, akik lehettek volna; a legstabilabb személyiség is összeomlik és deformálódik sok évnyi megaláztatás után. Az eltorzult személyiség kritikája ennélfogva tehát nem az egyén kritikája - ez indirekt (és egyébként jogos) társadalomkritika, amiért a szerénység helyére az arrogancia, a visszafogottság helyére a veretős proliság, az udvarias gesztusok helyére a kőbunkó tahóság és a pszichopata állatkodás került. Az incelek iránti gyűlölet leginkább projekció. Az emberek tudják, hogy morálisan korrupt és elfogadhatatlan rendszer az, amiben ők "boldogulnak", és tudják, hogy nem ez lenne a helyes, de valahol a maradék igazságérzetüket mégis bántja ez az egész, és tudják, hogy nem, ez nem helyes.

Ezek egyéni tragédiák. Az incelek a mai idők mártírjai, akiket évtizedek múlva hősként ünnepelnek majd?

2022. máj. 21. 15:20
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
11%

"Feleségem mellett két szeretőm van"

Mivel az Univerzumban talalhato nok szama veges, es nagyjabol annyian vannak, mint a ferfiak, igy kijelentheto, hogy 2 incelnek azert nincs noje, mert te elvetted. Vagyis a zakat mintajara ki kell vetni a Chad-kulonadot a hozzad hasonlokra, amibol letre kell hozni az Incel-felzarkoztatasi Alapot.

37F incel

2022. máj. 22. 14:49
 42/60 anonim ***** válasza:
7%

Jaj ne kamuzzál már te kis simp, sírva szaladnál haza a taknyodon, a nem létező feleségeddel együtt:)

,,Ja, ez zajlik a társadalom peremvidékén."

Neked sincs sok eszed, tekintve hogy nem is erről volt szó xd

,,Mindenki más meg ismerkedik, elvan a másikkal, élvezi az életet. Amíg ti saját magatokkal háborúztok. XD"

Ja látom mennyire élvezed, itt vered a nyáladat, gyökér 😆

2022. máj. 22. 15:00
 43/60 anonim ***** válasza:
74%
Inkább leszek gyökér mint ilyen lúzer féreg haverom, örülnél te is ha csak a nyáladat kéne verned XDDD
2022. máj. 22. 15:11
 44/60 anonim ***** válasza:
13%

Hát inkább minthogy a bányarém, kapafogú feleségedet húzogassam aki nem is létezik 😜

És még gyökér is vagy és hazudozol😂

2022. máj. 22. 15:22
 45/60 anonim ***** válasza:
15%
40-es voltam és nem a feleségek réme cicafiú, azt hiszem ezt a dákeszt kicsit korán nyelted le. 😂😂
2022. máj. 22. 16:37
 46/60 anonim ***** válasza:
15%
Csak vele ne szaladj a pofonba #44.
2022. máj. 22. 16:38
 47/60 anonim ***** válasza:
0%
Igaz nem akarok börtönbe kerülni egy ilyen selejt miatt mint te🤡
2022. máj. 22. 17:23
 48/60 anonim ***** válasza:
16%
Igen igen igen, posztolj ide inkább egy képet magadról 47 az jobb lesz mint a bohóc emoji. XDDD
2022. máj. 22. 17:26
 49/60 anonim ***** válasza:
20%
Ennyi erővel inkább írd meg a házszámodat, aztán ott találkozunk:)
2022. máj. 22. 18:28
 50/60 anonim ***** válasza:
68%

OFF: Nem a kérdéshez szólok hozzá, csak annyit akarok mondani, hogy észrevettem, hogy mostanság mintha több incel (vagy incel támogató) látogatná a Gyakorit, mert minden választ lepontoznak, ami nem incel-támogató válasz. Egy-két hete még szinte minden válaszomat 100%-ra pontoztak (és sokat másokét is), most meg többnyire 65-90% között mozognak a válaszok.

Ezen felül továbbra is azt tudom mondani az inceleknek, amit korábban: gyökeres változásokat szeretnétek a társkeresési piacon (személyes véleményem, hogy a társkeresők világa tényleg egy piac). Azonban, ha gyökeres változásokat szeretnének, akkor muszáj lesz megmutatni magatokat, nem bújhattok örökké az internet mögé. Mozgalmat kell szervezni és tömegbázist szerezni, meggyőzni az emberek (főleg férfiak) szélesebb tömegét, és mint minden mozgalomnak, szükségetek lesz egy karizmatikus vezetőre is, aki sikerre viszi az incel közösség/mozgalom céljait, vagy épp rendezvényeket szervezni.

Gondoljatok bele: élőben szinte senki nem találkozik incelekkel, a túlnyomó többség nem is hallotta még az incel szót! Most hétvégén én is bedobtam a témát egy társaságban, és a 6 főből csak 1 hallott róla egyáltalán, de ő is visszakérdezett, hogy "Hallottam róla, de már nem emlékszem, mi is az?". És sokan mások is írják itt (pl. ennél a kérdésnél is), hogy a való életben járva alig hallottak róla.

Nem vagyok ellenetek, és mások ellen sem, csak leírtam tárgyilagos hangon, hogy ha változásokat szeretnétek, akkor messze nem elég az internet, más hírverés is kell: pont hogy minden létező fórumon ott kéne lenni, nem bujkálni, hogy ciki incelnek lenni (ezt szokták mondani általában, hogy ki az a hülye, aki felvállalja magát azért, hogy kiröhögjék?).

Egy YouTube csatorna például jó megoldás lenne! De amilyen incel csatornákat én láttam YouTube-on, azokon van 1-2 videó, és ezzel ki is fulladtak.

Ha úgy érzitek, hogy a mozgalomnak lenne tömegbázisa, akkor hajrá, valósítsátok meg, más nem fogja helyettetek!

2022. máj. 22. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!