Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek többségében korrekt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek többségében korrekt, jó lelkű, jóindulatú emberek voltak, akiket a társadalom kiutált és tönkretett?

Figyelt kérdés

A hisztérikus nőgyűlölet pusztán a végső fázisa annak a gyötrelmes folyamatnak, amin egy egész életén keresztül a mellékvágányon vergődő, abuzált, megsemmisített, újra és újra elutasított ember keresztülmegy. Az incelek ezen az állapotukban már rég nem azok, akik lehettek volna; a legstabilabb személyiség is összeomlik és deformálódik sok évnyi megaláztatás után. Az eltorzult személyiség kritikája ennélfogva tehát nem az egyén kritikája - ez indirekt (és egyébként jogos) társadalomkritika, amiért a szerénység helyére az arrogancia, a visszafogottság helyére a veretős proliság, az udvarias gesztusok helyére a kőbunkó tahóság és a pszichopata állatkodás került. Az incelek iránti gyűlölet leginkább projekció. Az emberek tudják, hogy morálisan korrupt és elfogadhatatlan rendszer az, amiben ők "boldogulnak", és tudják, hogy nem ez lenne a helyes, de valahol a maradék igazságérzetüket mégis bántja ez az egész, és tudják, hogy nem, ez nem helyes.

Ezek egyéni tragédiák. Az incelek a mai idők mártírjai, akiket évtizedek múlva hősként ünnepelnek majd?

2022. máj. 21. 15:20
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
72%
Vissza se írsz privátba ahol konkrétan tudnánk vitatkozni :)
2022. máj. 21. 20:13
 32/60 anonim ***** válasza:
59%

"De nyugi, legkésőbb 6-8 éven belül neked is jön a fal, aztán a másik oldalon már te is megtapasztalod, hogy milyen az, amikor átnéznek rajtad, és egyszerűen a többség.. simán csak jobb nálad. "

Aha, csakhogy nekem van párom sok-sok éve, akivel nemsokára összeházasodunk, szeretjük egymást, és semmi nem mutat arra, hogy elválnának az útjaink.

Amúgy meg 10, vagy akár 20 év múlva is én fogok röhögni rajtatok. Akkor is ha valami miatt a párommal neadjisten mégis szétmennénk.

Én nem félek az egyedülléttől, nekem mindenem megvan egyedül is, nekem csak akkor van szükségem férfira, ha pluszt tud hozzátenni az életemhez, olyan nem kell, akivel olyan sok a kompromisszum, hogy engednem kell abból az életszínvonalból (én most nem csak anyagi értelemben használom ezt a szót), amit egyedül élek meg.

Plusz a genetikám is jó, nagyon komolyan adok is magamra, szóval inkább lennék pár 20 éves milfhunter taknyosnak a szexjátékszere, mintsem hogy veletek akár egy randira elmenjek.

Édesanyám idén lesz 60, de még ő sem méltatná a fajtátokat még egy leköpésre sem.

2022. máj. 21. 20:39
 33/60 anonim ***** válasza:
55%

"#9 Így ez sem igaz. Az incelek nagyjából olyanok, mint a szociopaták, javarészt a külső traumák hatására radikalizálódnak."

Gratulálok beismerted hogy szociopata vagy takarodj az elmegyogyóba

Kár h bezárt a Lipótmező, azért szaladgálnak odakint ilyenek, mint te.

2022. máj. 21. 21:45
 34/60 anonim ***** válasza:
29%

Én igen.

37 f incel

2022. máj. 21. 22:30
 35/60 anonim ***** válasza:
3%

,,Ki nem szarja le az inceleket?! Én csajozok inkább."

Amíg az ilyen válaszok is 67%ot kapnak itt, addig szerintem a kérdést önmagát válaszolja meg...

,,Mást is érnek sérelmek és megaláztatás, mégsem lesz tőle idióta. Ezzel pedig mindent elmondtam."

Magadról biztosan. Azért a,,mást is érnek" meg a,,folyamatosan csak az ér" között van egy kis hangsúlyeltolódás nem gondolod?

2022. máj. 22. 11:10
 36/60 anonim ***** válasza:
3%

,,De viszont a férfigyűlölő nők gyakran szexuális zaklatás, nemi erőszak áldozatai, mint fizikai/lelki bántalmazást szenvedtek el férfiak által ezért náluk a férfigyűlölet olyan mint ptsd (Poszttraumás stressz)."

Jajaja értjük mi. A nők joggal nyavajognak, a férfiak meg nem🤣🤣

2022. máj. 22. 11:13
 37/60 anonim ***** válasza:
67%

"Jajaja értjük mi. A nők joggal nyavajognak, a férfiak meg nem🤣🤣"

Bocs, hogy komolyabban vesszük az erőszakot, bántalmazást, mint azt, hogy ti nem tudtok összehozni egy párkapcsolatot, ezért mindenki másra mutogattok és némelyik elmebeteg még terrorizmusról is álmodozik.

Talán PTSD-tek van attól, hogy visszautasítanak? :D

Egy megerőszakolt, bántalmazott nőtől sem logikus és jogos, hogy a komplett férfi nemet gyűlöli, csak legalább érthető, hogy miért került ebbe az állapotba, és van rá remény, hogy ha majd előrébb tart a traumafeldolgozásban, akkor már másképp lesz.

A nőgyűlölő inceleknél én semmi reményt nem látok, és a gyűlölködésük egy másodpercre sem volt érthető és emészthető.

2022. máj. 22. 12:38
 38/60 anonim ***** válasza:
6%

,,Bocs, hogy komolyabban vesszük az erőszakot, bántalmazást, mint azt, hogy ti nem tudtok összehozni egy párkapcsolatot, ezért mindenki másra mutogattok és némelyik elmebeteg még terrorizmusról is álmodozik."

Akarod mondani komolyan veszitek ha egy nő azt állítja hogy 25 évvel ezelőtt valaki a seggére csapott és rögtön indulhat a metoo hisztikommandó, bezzeg ha valaki kimondja hogy a nők igényei valahol félúton Bruce Wayne és Herkules között van, az meg rögtön nőgyülőlő.

Amúgy tudsz te arra valami bizonyítékot hogy a férfigyűlölő nők erőszak miatt azok? Rohadt nagy kamunak hangzik, főleg annak fényében hogy itt gyakorin mennyien vagytok férfigyűlölők.

Még ha minden nő gyűlölné a férfiakat mert erőszak áldozata volt, akkor se adna ki egy komplett politikai mozgalomra elegendő tömeget.

,,Egy megerőszakolt, bántalmazott nőtől sem logikus és jogos, hogy a komplett férfi nemet gyűlöli, csak legalább érthető, hogy miért került ebbe az állapotba, és van rá remény, hogy ha majd előrébb tart a traumafeldolgozásban, akkor már másképp lesz.

A nőgyűlölő inceleknél én semmi reményt nem látok, és a gyűlölködésük egy másodpercre sem volt érthető és emészthető."

A teóriád ott megdőlt hogy semmilyen bizonyítékod nincs rá. Azzal a hamis prekoncepcióval indítasz hogy a nők azért gyűlölik a férfiakat, mert meg lettek erőszakolva, az incelek meg azért mert csak.

Mert amúgy jól esik nekik utálni a nőket.

A nők valójában a popkultúrából ömlő, elmebajos feminista propaganda miatt gyűlölik a férfiakat, az incelek meg azért mert csak elutasítást kapnak.

Amúgy szégyellhetitek magatokat hogy az erőszakot elszenvedett nők nyomorával takaróztok, amikor modern nők általános viselkedését valaki kritikával meri illetni...

2022. máj. 22. 13:10
 39/60 anonim ***** válasza:
67%
Ásd már el magad #38. Feleségem mellett két szeretőm van akiket nem én kerestem fel. Nekem egy ilyen incel se probalja bemagyarazni higy nem jut nő. Úgy persze hogy nem jut hogy nyomorék vagy anyáddal élsz, meg munkád sincs normális. De bajker minimális tanulással és főleg alázattal és szorgalommal normális egzisztenciát lehet teremteni. Nyomi vagy?! Legyél. Engem pont nem érdekel, de ne itt sipákoljál vagy megkeresleg és feképellek te incel
2022. máj. 22. 13:17
 40/60 anonim ***** válasza:
29%

"A nők valójában a popkultúrából ömlő, elmebajos feminista propaganda miatt gyűlölik a férfiakat, az incelek meg azért mert csak elutasítást kapnak."

Ja, ez zajlik a társadalom peremvidékén. Mindenki más meg ismerkedik, elvan a másikkal, élvezi az életet. Amíg ti saját magatokkal háborúztok. XD

2022. máj. 22. 14:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!