Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek többségében korrekt, jó lelkű, jóindulatú emberek voltak, akiket a társadalom kiutált és tönkretett?
A hisztérikus nőgyűlölet pusztán a végső fázisa annak a gyötrelmes folyamatnak, amin egy egész életén keresztül a mellékvágányon vergődő, abuzált, megsemmisített, újra és újra elutasított ember keresztülmegy. Az incelek ezen az állapotukban már rég nem azok, akik lehettek volna; a legstabilabb személyiség is összeomlik és deformálódik sok évnyi megaláztatás után. Az eltorzult személyiség kritikája ennélfogva tehát nem az egyén kritikája - ez indirekt (és egyébként jogos) társadalomkritika, amiért a szerénység helyére az arrogancia, a visszafogottság helyére a veretős proliság, az udvarias gesztusok helyére a kőbunkó tahóság és a pszichopata állatkodás került. Az incelek iránti gyűlölet leginkább projekció. Az emberek tudják, hogy morálisan korrupt és elfogadhatatlan rendszer az, amiben ők "boldogulnak", és tudják, hogy nem ez lenne a helyes, de valahol a maradék igazságérzetüket mégis bántja ez az egész, és tudják, hogy nem, ez nem helyes.
Ezek egyéni tragédiák. Az incelek a mai idők mártírjai, akiket évtizedek múlva hősként ünnepelnek majd?
Nem értem, az inceleknek mi okuk lenne a nőgyűlöletre. Az, hogy nem jutnak szexhez, nem egy nyomós indok, mert az senkinek nem jár alanyi jogon, a visszautasítások, csalódások pedig az élet velejárói.
De viszont a férfigyűlölő nők gyakran szexuális zaklatás, nemi erőszak áldozatai, mint fizikai/lelki bántalmazást szenvedtek el férfiak által ezért náluk a férfigyűlölet olyan mint ptsd (Poszttraumás stressz).
De ezek a nők inkább elkerülik a férfiakat, az incelek meg arról fantáziálnak hogy hogyan erőszakolhatnának nőket ha tehetnék. De ennyi erőből ezek a nők is (több nyomósabb okuk is lenne rá) fantáziálhatnának férfiak kiheréléséről de ilyesmit még sehol nem olvastam.
Szerintem annyiról lehet szó, hogy az incelek egóját simán csak sérti hogy a nők semmibe veszik őket, és ebből mennek át kislányos hisztibe.
Nem hiszem, hogy így lenne, én is rengeteg elutasításon,gyötrelmen, megalázáson szíváson mentem keresztül, de mégsem lettem nőgyűlölő pszichopata idióta.
Szimplán depressziós lettem, és inkább magammal van bajom, mint másokkal. Társadalmi csoportokat teljesen hülyeség hibáztatni a saját elcseszett életed miatt, max azt a néhány embert van értelme hibáztatni,akik elb..ták az életed, a szüleidet meg a néhány bunkó csajt meg hülye osztálytársat, de így felnőtt fejjel már ez is értelmetlen, mert valszeg ők maguk se voltak tudatában,hogy milyen traumát okoztak neked, most meg már úgyse tudnak tenni semmit. Jelenleg pszichiáterhez járok, hogy segítsen eltakarítani a fejemből azt a sok rossz berögződést,amit az a néhány idióta rakott belém gyerekkoromban.
Alapból selejtek a legrosszabb fajtából.
Ha attól egy dühös szexista szörnyeteggé változol hogy nem fekszenek alád, akkor minden pozitív tulajdonság amit magadnak tulajdonítottál csak egy múló szeszély, és a frusztráltság az alaptermészeted.
A jó ember nem csak akkor jó, ha boldog.
"jaaaj ha minden úgy alakulna az életemben, ahogy akarom, akkor nem lennék ilyen megkeseredett!!!"
Ugye tudod hogy ez nem jelent semmit? Minden egyes embernek el van bszódva valamilyen szempontból az élete, de nem mindenki adja át magát ennek úgy, mint ahogy az incel férfiak a társkeresési gondoknak.
És ami a legrosszabb: még szar emberek sem tudtok tartással lenni, hanem gerinctelenkedtek, és mást tesztek meg felelősnek a saját személyiségetekért. Mindig mindenki hibás mindenben, de ti csak a passzív áldozatok vagytok. Ne hidd...
Na meg ekkora tragédiaként beszélni a bszatlanságról, komolyan.... Ilyen önsajnálat láttán az ember azt hinné hogy a TEK betört a házadba és kinyírta a családodat, de nem, csak arról van szó hogy nincs matched tinderen (miközben gondolom nulla gondot fordítassz a külsődre)
Viszont azért jár egy piros pont, mert beismerted hogy az incelség nőgyűlölet. A többségnek még ez sem megy.
#16 Én már voltam pár csajjal, de a te leírásod alapján akkor én is 'incel' vagyok, mert nekem is volt depressziós meg életunt időszakom,amikor nem kellettem senkinek. De én nem akarom egy ilyen hülye szóval megbélyegezni magam ,jellemzően egy szélsőséges szubkultőra használja ezt magára és a köznyelv is rájuk gondol.
Amit írsz az igaz,de azok akikről írsz nem tartoznak bele az incel kategóriába, vagy legalábbis biztos nem tartják magukat annak.
Más is él át traumákat élete során, nem csak incelek. Más is szenved, mást is bántottak gyerekként, másokat is utasítanak el. A kérdés inkább az, hogy az ember szenvedni akar-e a hozott mintákból vagy továbblépni rajtuk. Pszichológushoz járni menő.
De az az állítás, hogy incelek jóindulatúak voltak csak ezt nem értékelte a társadalom... Visszás. Érződik benne, hogy csak azért lenne jóindulatú az ember mert viszonzást vár. Ez pedig nem valódi kedvesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!