Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire elszálltak az igények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire elszálltak az igények manapság?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, évek óta nem találok párt. Magamra maximálisan igényes vagyok, higiénia 100%-os, gyakran vágott és ápolt haj, rendbetett fogak, bör, stb. Nem vagyok büdös sem, stb. Tényleg nem! Sokáig kerestem magamban a hibát, de végül nem találtam olyat, hogy szájszagom lenne pl. vagy büdös lábam.

Szeretek kimozdulni, kirándulni de bulizni nem! Szívesen megyek akár spontánul is külföldre, szeretem bebarangolni a városokat, túrázgatni, de elvagyok egy könyvvel is a vízparton. Szeretem a nyári sportokat, ebben is adok magamra, futni és kondizni járok. 170 cm és 70 kg vagyok.

Akiket keresnék: szeret olvasni, kirándulni, lehet vele beszélgetni, nem felületes ember. Ne legyen buliörült és ne drogozzon, cigizzen. Alkoholisták is kizárva! Külsöre nincs zsánerem, de nem cicababákat keresek. Ha valakinek kedves mosolya van engem már levett a lábamról. Lehet 50 kg vagy 80, stb. Nem ezt nézem!

Anyagiakba nem akarok belemenni, mert nem azzal kívánok ismerkedni, de jól állok, azt hiszik sokan, hogy nálam emiatt sorban állnak a nök! Pedig nem! Vagyis bizonyos prostitúcióból, férfiak lehúzásából élö nök sorban állnának, de az ilyeneket elkerül bárhogy is néznek ki.

Sajnos nem vagyok jó senkinek. Legutóbb egy kedves, mosolygós, müvelt, szemüveges, duci testalkatú csajjal randiztam, minden rendben is ment, már nagyon örültem, nagyon tetszett nekem. Erre benyögte a sokadik randin, hogy ö nyitva hagyta a kapukat és mással is találkozik ha úgy van és jött is egy olyan pasi akit nem szalaszthat el, így nem szeretne velem többet találkozni. Nem rontottam el semmit, de jött valaki aki neki jobb! Megkerestem ezt az embert a neten, egy 190 magas, jóképü gyúrósjózsi. Egy látszatember. Kiderült, hogy mindene hitelböl, kölcsönökböl van, amikkel virít, dicsekedik. Nem értem ez az értelmes, okos nö mit akar ettöl az embertöl aki alpárian nyilvánul meg és postjai alapján kineveti azt a könyveket olvas, mert nem erröl szól az élet szerinte.

Most így milyen reménye legyen az embernek?

2022. máj. 21. 10:59
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
21%
20: Lepontozva. Egyébként igen.
2022. máj. 21. 12:33
 22/39 anonim ***** válasza:
22%

20

Igen, de szerencsére nagyon kevesen vannak. 🧐

2022. máj. 21. 12:33
 23/39 anonim ***** válasza:
21%

#22: Ha ránézek a válaszra, azért a többségre ez jellemző. Most is logikátlan kifacsarás lett felpontozva, de ék egyszerű dolog le.

Érdekes egyébként, hogy valamiért a büdös életben nem láttam még olyat az oldal, hogy ne nemek alapján ment volna a pontozás. Úgy tűnik, a nemi érintettség felülír itt minden mást.

2022. máj. 21. 12:37
 24/39 anonim ***** válasza:
89%

"Érdekes egyébként, hogy valamiért a büdös életben nem láttam még olyat az oldal, hogy ne nemek alapján ment volna a pontozás. Úgy tűnik, a nemi érintettség felülír itt minden mást"

Ez megint honnan jött most neked?

2022. máj. 21. 12:59
 25/39 anonim ***** válasza:
74%

23

Úgy értettem, hogy ti ültök fordítva a lovon, de ahogy nézem, senkinek nem ment át a szarkazmus. :D

Nézd meg a 14-es választ. Férfi írta, mégis fel van pontozva:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Csak nem kell valótlanságokat állítani, meg álodazpózba helyezkedni, és akkor többnyire nem pontozzál le az ember - ha már valakinek ez annyira számít...

2022. máj. 21. 13:01
 26/39 anonim ***** válasza:
22%

#24: Mondjuk úgy az oldalon bárhonnét? Akár ennél a kérdésnél is?

#25: Átjött a próbálkozás, csak épp nem így van.

Férfi írta, de csupa jót a nőkről. Ezt értem nemiség alatt. A férfiakról lazán lehet negatívat írni, de nőkről a legiminimálisabb kritikát is lepontozzátok. Most konkrétan igazoltad, amit írtam. Elég fura ez így. Gondolom, ez a válasz is le lesz pontozva, mert nem írtam csodálatos dolgokat benne a nőkről.

"Csak nem kell valótlanságokat állítani, meg álodazpózba helyezkedni, és akkor többnyire nem pontozzál le az ember - ha már valakinek ez annyira számít..."

Oké, de akkor miért állítasz valótlanságot? És a valótlan állításod miért lesz felpontozva?

2022. máj. 21. 13:06
 27/39 A kérdező kommentje:

Na szóval:

A pasinak szexre kell ez a csaj, egyértelmü! Nem szokásom kutakodni senki után, elmebeteg sem vagyok, csak már annyira elkeseredtem a dolog miatt, hogy gondoltam megnézem ki ez aki ennyivel jobb mint én! Mit tudhat, hátha tudok valamit javítani magamon. A kiírásai alapján nem láttam, hogy okosabb vagy humorosabb lenne, csak annyit hogy villog a cuccaival (amik nekem is vannak csak nem reklámozom), ki van gyúrva és nagyon magas. Ezen kívül butaságokat irogat ki, másokat lenéz a kommentjeiben (pl aki nem kigyúrt, az szerinte lúzer vagy szerinte mindenki az ö autójára vágyik, stb.). Az anyagi rész után nem én kutakodtam, teljesen véletlenül tudtam meg az edzöterem öltözöjében, hogy ez az xy mindent hitelre vett, meg neki is tartozik aki mondta ezt. Egyébként nem abba a terembe jár ahova én, csak ezekben a körökben úgy néz ki ismertnek számít.

Ismerkedni mindenhol szoktam, általában nyitott szemmel járok, szeretek beszélgetni az emberekkel. Nincs konkrét ilyen hely ahova eljárnék ilyen hátsó szándékkal. Nem hiszek abban, hogy izzadtságszagúan be akarok csajozni. Annak biztosan nincs jó vége.

Köszönöm, a szaglásom kiváló. Nevethettek de sokáig hittem, hogy baj van vele és biztos büdös vagyok vagy szájszagom van. De orvosi vizsgálat után állíthatom, hogy rendben van. Öltözködésem is elegáns, minöségi.

Ez a csaj csak egy példa volt, de általában mindig “hiányzik a kémia, legyünk legjobb barátok mert olyan kedves vagy, olyan humoros vagy, olyan megértö és figyelmes vagy …”

Egyébként az arcom elég ronda állítólag. Nagyon-nagyon magas a homlokom, kicsi az állam és ilyen hosszúkás tojás fejem van. Kb ilyen Adam Sandler külsöm van, kis állal és nagyobb homlokkal.

2022. máj. 21. 13:14
 28/39 anonim ***** válasza:
68%

26

A nők picsogását is lepontozzák, csak mi ritkábban csináljuk. De így emlékezetből, amikor egy nő volt kritizálva:

- A pasijával akarja megvetetni a 35-40 ezres estélyit.

- "Szakítottunk, megmondta, hogy nem érdeklem. Szerintetek rá kellene írnom?"

- Egy srác mesélte el, hogy a csaja folyton késett a randiról, bunkó, flegma volt, aztán felvilágosította, hogy csak tesztelte. Mindenki azon a véleményen volt, hogy a csaj egy manipulativ seggfej.

- Egy nő azon hisztizett, hogy az alacson lányok merészelnek magas férfiakkal járni, "ellopva" őket a magas lányoktól. Ki lett osztva.

Tehát tényszerűen nem igaz, amit állítasz, csak tudod, mi a helyzet? A férfiakról a legritkább esetben szoktak itt általánosságban beszélni a nők, míg ti egy 3.5 milliárd főt számláló embercsoportot tekintetek faék egyszerűségű, homogén masszának. Na ez a baj...

2022. máj. 21. 13:16
 29/39 anonim ***** válasza:
26%

#28: Nem jellemző. Az oldalnak már nagyobb része a nők picsogásából áll, akik egymást szépen felpontozzák.

Az estélyis nő elég szélsőséges, ne ilyenről beszéljünk már. Akibe konkrétan bele lehet kötni, abba mindenki beleáll.

A többi példád meg olyan, hogy azokból is ki lett hozva, hogy mennnnyi jobb nő van.

"Tehát tényszerűen nem igaz, amit állítasz, csak tudod, mi a helyzet? A férfiakról a legritkább esetben szoktak itt általánosságban beszélni a nők, míg ti egy 3.5 milliárd főt számláló embercsoportot tekintetek faék egyszerűségű, homogén masszának. Na ez a baj..."

Ez újra nem igaz. Rengetegszer beszélnek általánosítással a férfiakról. Pl. volt egy kérdés a héten, hogy mi a baj manapság a pasikkal és jöttek a női válaszok sorban. Csak ilyeneken átsiklotok.

2022. máj. 21. 13:22
 30/39 anonim ***** válasza:
83%

29

A kérdés, hogy mi milyen arányban fordul elő... Sokkal több kérdés szól arról, hogy a gonosz nénik miért nem jönnek össze velünk, amikor mi olyan rendesek vagyunk?

A felsorolásban pedig nem látom, hogy mi a hiba? Nem fogom visszakeresni a kérdéseket, de állítom, hogy a válaszok döntő többségében nőket kritizáltak - NŐK. Az estélyis perszóna esete pedig nem szélsőségesebb egy tegnapi beszélgetésnél, ahol egy deklaráltan nőgyűlölő fickó legalább huszonötször "aljadék parazitáknak" nevezett minket. Csak ilyeneken átsiklotok. :)

2022. máj. 21. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!