Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak,mit gondoltok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,mit gondoltok ha egy nőnek szőrös a karja és a combja?

Figyelt kérdés
Lábszár, hónalj sima.
2022. máj. 20. 17:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%
Férfisonkán sem szebb a szőr.
2022. máj. 20. 18:36
 12/29 anonim ***** válasza:
17%
Az én nővéremnek bajussza is van, mert ritkán jár anyánkkal leszedetni. Nincs pasija 2008. óta és nem is hiányzik neki. A macskákat szereti, meg a kutyákat és nem a férfiakat.
2022. máj. 20. 18:42
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
Ha a punci szőre is jó dús és bozontos akkor nem zavarna, én is ismerek ilyen csajt, miután megláttam a punciszőrét, kimondottan bejövős lett.
2022. máj. 20. 18:45
 14/29 anonim ***** válasza:
82%
Bocsi attól, akinek bejön a szőrös férfiláb.
2022. máj. 20. 18:49
 15/29 anonim ***** válasza:
91%

Ne legyenek illúzióitok kedves érett(?), felnőtt férfiak.

Minden nőnek van szőr a combján és a lábán, vagy pihés vagy erősebb de van, mert mi is emberek vagyunk.

Hú, most nagy titkot lepleztem le, igaz?

A szőr mennyisége és milyensége teszi függővé, hogy ki nő és ki nem?

Ugyan már!

Higyjétel el, tudja az a nő, akinek erős szőre van és valószínűleg tesz is ellene, de jó lenne már leszállni az insta filteres, rózsaszín vattacukor felhőről a valóságba!

(Én is szőrtelenítem a karom és a combom, de ha kimaradt akkor se hisztiztek a pasik, akik már agyilag jóval érettebbek voltak a tinédzser fiúnál.)

2022. máj. 20. 19:01
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

"Az én nővéremnek bajussza is van, mert ritkán jár anyánkkal leszedetni. Nincs pasija 2008. óta és nem is hiányzik neki. A macskákat szereti, meg a kutyákat és nem a férfiakat."

Na ennyit a szingli nőkínálatról is

Itt az oldalon legalább megtanulom miért nem érdemes csajozni egyáltalán

2022. máj. 20. 19:38
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

ha sötét vagy hosszú, akkor undorító.

hónalj? még undorítóbb

2022. máj. 20. 20:31
 18/29 A kérdező kommentje:

Értő olvasás az sokaknak nem erőssége még mindig na mindegy.

Akik felfogtak azoknak köszi a válaszokat.

Nem dús a szőrzetem a combomon, normál,de ha oda süt a nap akkor látszik.A karomon sem fekete és sűrű,de azért látszik.

2022. máj. 20. 20:47
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Amolyan mediterrán stílusú?
2022. máj. 20. 21:09
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Ha a lábad között nagy a bozont, az elfogadható egyeseknek, a többi helyen egyszerűen előnytelen, sok helyen visszataszító

Ez nem kizáró dolog igazából sokszor, de igenis előnytelen tud lenni. Bocs ha a valóság fáj csajok

2022. máj. 20. 21:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!