Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,mit gondoltok ha egy nőnek szőrös a karja és a combja?
Ne legyenek illúzióitok kedves érett(?), felnőtt férfiak.
Minden nőnek van szőr a combján és a lábán, vagy pihés vagy erősebb de van, mert mi is emberek vagyunk.
Hú, most nagy titkot lepleztem le, igaz?
A szőr mennyisége és milyensége teszi függővé, hogy ki nő és ki nem?
Ugyan már!
Higyjétel el, tudja az a nő, akinek erős szőre van és valószínűleg tesz is ellene, de jó lenne már leszállni az insta filteres, rózsaszín vattacukor felhőről a valóságba!
(Én is szőrtelenítem a karom és a combom, de ha kimaradt akkor se hisztiztek a pasik, akik már agyilag jóval érettebbek voltak a tinédzser fiúnál.)
"Az én nővéremnek bajussza is van, mert ritkán jár anyánkkal leszedetni. Nincs pasija 2008. óta és nem is hiányzik neki. A macskákat szereti, meg a kutyákat és nem a férfiakat."
Na ennyit a szingli nőkínálatról is
Itt az oldalon legalább megtanulom miért nem érdemes csajozni egyáltalán
ha sötét vagy hosszú, akkor undorító.
hónalj? még undorítóbb
Értő olvasás az sokaknak nem erőssége még mindig na mindegy.
Akik felfogtak azoknak köszi a válaszokat.
Nem dús a szőrzetem a combomon, normál,de ha oda süt a nap akkor látszik.A karomon sem fekete és sűrű,de azért látszik.
Ha a lábad között nagy a bozont, az elfogadható egyeseknek, a többi helyen egyszerűen előnytelen, sok helyen visszataszító
Ez nem kizáró dolog igazából sokszor, de igenis előnytelen tud lenni. Bocs ha a valóság fáj csajok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!