Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen vagy a nőknél ?
Figyelt kérdés
Hány kg vagy? Csak őszintén2022. máj. 19. 11:07
21/23 VincentLaw válasza:
Én se tudtam szavazni :D 60/167. Sportos, de nem sok sikerem van/volt nekem se. Lassan 6 éve nem jön össze semmi.
22/23 anonim válasza:
Miyen idióta egy kérdés ez...
Szerinted kérdző az ember súlyán múlik, hogy sikeres lesz-e a nőknél vagy sem?
181cm vagyok és általában 75kg (72-78 között változik).
És sikertelen a nőknél.
Van egy haverom aki 36 évesen is sikeresnek mondható a nőknél pedig ugyanolyan magas, mint én de volt amikor 50kg volt fiatalabbként pedig extrém sikeres (állítása szerint legalább 50+ nővel volt már, köztük több évekig tartó kapcsolata is volt) és akkoriban volt, hgy kifejezetten dagadt volt.
Szóval rohadtul nem ezen múlik.
Én alapból introvertáltabb személyiség vagyok, nem vagyok egy menő, dumagép és soha nem is volt. Régebben tök normálisan/kifejezetten jól néztem ki, ma már ez sincs meg sajnos, viszont az introvertáltság nyilván megmaradt.
23/23 anonim válasza:
Mi van, 82 kg? Nem vagyok én búza…(4-és voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!