Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés 2022 alapjai?
1, legyél vékony és sportos
3, milliós nettó fizu , luxus autó, lakás
2, diploma vagy “nem vagyunk egy szinten”

30
“Inkább a te tudományod áll meg, ha oly sok téged dicsérő nő közül eggyel sem sikerült összejönni. Picit nem ellentmondásos ez neked?“
Már volt ilyen nővel kapcsolatom. Erre mit mondasz?
“Ha nem tetszenek a fehér nők, a feketéket vagy ázsiaiakat jobbnak, szebbnek, kedvesebbnek találod és te is bejössz nekik, akkor hol itt a probléma? Miért nem vagy párkapcsolatban? Sosem gondolkodtál el ezen? Elvégre a férfiak szoktak büszkék lenni a kérlelhetetlen logikájukra. :D“
Ugyanazt tudom mondani. Már voltam ilyen nővel. Ugyanakkor nem vagyok kapcsolatfüggő, hogy folyamat kapcsolatban akarjak élni.

32
Kifejthetem a véleményem a fehér nőket illetően?
Köszi előre is a felhatalmazást!

31
"Akkor mit tanácsolsz? Rohadjanak meg egyedül? Ebből sül az a tipikus itteni könyörtelen feminista szint."
Nem, tényleg nem vagy kapcsolatfüggő. Beszarok. :DD

34
Van különbség aközött, hogy 0 kapcsolat egy életen át, vagy kapcsolat akkor amikor kedvem tartja.
De fehér női logika. Felesleges a próbálkozás a megértetésre is, csakúgy mint náluk a próbálkozás ha nincs legofejed.

35
Akkor viszont nem vágom, hogy mi volt ez a "Rohadjak meg egyedül?!" rinya...

36
Nem érted…
Én azokra utalok akik életük végéig reménykednek, hogy egy fehér nő észreveszi őket. Őket én is sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!