Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés 2022 alapjai?
1, legyél vékony és sportos
3, milliós nettó fizu , luxus autó, lakás
2, diploma vagy “nem vagyunk egy szinten”

Társkeresés alapjai 2022:
1. Kinézet, külső.
Lista vége.
Manapság Henry Cavill külsőt tartják az átlagosnak, ha ez nincs meg akkor sok sikert...

Na és a vadász szem? Az már smafu?? 😂

11
Az incelek szerelmesebbek Henry Cavillbe, mint a nők 99.99%-a. Komolyan. :DDD

Az viszont vitathatatlan, hogy a fehér nyugati női igények nagyon elszálltak a Tindernek és társainak köszönhetően.
Én külföldön élek és 5 feletti fehér nőtől még nem kaptam likeot.
Ellenben rengeteg fekete és ázsiai 8-9-től kaptam, talán már 100 felett.
Férfiak, talán le kell húzni az európai fehér felszínes pöffeszkedő nőket a klotyón és normális emberi nőkre fókuszálni más kontinensen!
Előbb utóbb úgyis kihal a fajtájuk mert nem jut mindeniknek angolszász Chad.

16: Én azt tervezem, hogy az egész Európai társadalmat otthagyom mindenestül és a harmadik világban próbálok szerencsét.
Ha lehet választani az 1 millát keresek és nincs nőm vs 100e -t keresek és minden nap mással szexelek között, én az utóbbira szavazok.

Társkeresés 2022-ben (vagy 1990-ben):
- a saját szinteden levőkkel próbálkozz, ott van esélyed
- ha férfi vagy és nem nézel ki jól, online társkeresőket felejtsd el, csak lehúz téged a mélybe, ott még átlagos kinézetű férfiak is szenvednek nem hogy a rondák, nagyon csábító és ártatlan dolognak tűnik az online társkeresés (Tinder...), de ott férfiként csak a felső 10-20%-nak vannak sikerei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!