Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ki vagy kik a felelősek az incel jelenségért?
"A férfi számára az egyik legfontosabb az életben, hogy érezze, hogy vonzónak tartják a nők."
Írhatsz egy listát arról ha gondolod, hogy Te speciel mit teszel azért napi szinten, hogy vonzónak tartson egy nő. Külsőleg, belsőleg.
"A férfi számára az egyik legfontosabb az életben, hogy érezze, hogy vonzónak tartják a nők."
Ezt nehéz elhinni, amikor 1) semmit nem tesznek ennek érdekében, 2) folyamatosan arról álmodoznak, hogy megfosztják a nőket a szabad párválasztás jogától, sőt van, aki nyíltan támogatja a nemi erőszakot.
72 éves fejjel, kétszeresen megözvegyülve máshogy látom a dolgokat.
Az nem lehet incel, aki "1) semmit nem tesznek ennek érdekében" az incel olyan ember, aki mindent megtesz, de nem ér el sikereket.
"2) folyamatosan arról álmodoznak, hogy megfosztják a nőket a szabad párválasztás jogától" Fiatalon, fénykoromban nekem is voltak ilyen kéjes álmaim, gazdag leszek és háremet tartok, de mára már nem tudnék velük mit kezdeni :)
"sőt van, aki nyíltan támogatja a nemi erőszakot." Lehet én nem mozogtam soha ilyen körben, de eddig csak a TV-ben láttam ilyent pl. spanyol La Tomatina fesztivál, vagy a németországi arabok karácsonyi csoportos erőszaktevése. Szerencsére egyik sem hazai hír, tudom a külföld majmolása menő a fiatalok körében, de ezt nem kéne követendő példának tekinteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!