Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ki vagy kik a felelősek az incel jelenségért?
13-as vagyok. Undorítónak tartom ezt az oldalt, hogy állandóan megy az incelezés. Hogy csak a saját hibájuk, meg mittudomén. Olyan nagy mellénnyel okoskodtok, hogy megérdemelnétek egy testes pofont. Hát mit tudtok ti valójában a témáról? És ami fontosabb: Miért érzitek szükségesnek, hogy napi rendszerességgel támadjátok ezt a csoportot? Hát 99% a légynek nem árt, csak élni szeretne! Mondjátok, hogy jajj, miket kommentelnek. Hát én az elmúlt napokban egyetlen rossz kommentet nem láttam tőlük. De őket érő provokációkat annál inkább. Elhiszem, hogy van egy-két durva eset, de az tényleg, csak az 1%-uk.
Nem azzal van a baj, hogy segghülyék vagytok, hanem hogy még okosnak is érzitek magatokat. Fogalmatok sincs az emberi ösztönökről, genetikáról, lélektanról, de pofázni azt tudtok. De persze csak anonim. Esküszöm ha lesz valami GYK-s találkozó, csak azért elmegyek, hogy személyesen folytassunk eszmecserét a témáról.
26, gyere, velem vitatkozhatsz, ugyan volt vagy 50 barátnőm, de biztos én is incel vagyok a szemedben...
Gondolom valami woke-ista, szélsőliberál, vérfeminista ideológiáid vannak, szóval várlak szeretettel....
Miért fektetnék én időt, energiát és pénzt egy olyan találkozó létrehozására, amelyre valószínűleg pont azok nem jönnének el, akiknek a szemükbe akarnék nézni egy adott témával kapcsolatos vitában? Van munkám, családom, hobbijaim.
De attól még undorító ez az állandó incelezés. Mégis mi az lónak a retkes véreres kaszát ártottak nektek? Semmit. Semmit nem ártottak nektek. Csak gyanítom, hogy bizonyos okoknál fogva szükségetek van valami könnyed ellenségképre, akikre rávetíthetitek és akiken kiadhatjátok a saját boldogtalanságotokat.
saját életmintámból kiindulva: a fiatalkori kudarcok, bántalmazás, aminek hatására nem tanultak meg szocializálódni. Abban a korban, amikor mások bandáztak, társaságba jártak, ők a számítógép és közösségi média világába menekültek. Sajnos ezek a dolgok képesek sok időre elfeledtetni a magányt, az emberi kapcsolatok hiányát. Így eltelik 10 év (meglepődnél milyen hamar!) és azon kapja magát, hogy 30 éves, nincs senkije, barátai mind házasok, boldogak. Ezen a ponton már nem elég az elterelés, ő is vágyni fog ezekre a dolgokra, viszont mivel nem tanult emberi kapcsolatokat, ügyetlen, félreérthető, sőt ijesztő lehet az ismerkedési kísérlete. Persze ez elutasításokhoz vezet és már el is érkeztünk az "incel"-hez.
Extrém esetben elkezdi magán kívül keresni a sikertelenségek az okát és előbb-utóbb nőgyűlölő teoriákat sző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!