Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek nem szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek nem szeretik az őszinteséget?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha társkeresésre adom a fejemet, nagyon fontos nálam az őszinteség, ebből kiindulva már az elején tudatom a másikkal (akár a hírdetésben), hogy vannak problémáim és rossz tulajdonságaim is, mint mindenkinek, mert előbb-utóbb ez úgyis kiderül, és nem szeretném feleslegesen fecsérelni sem a mások, sem a saját időmet esélytelen próbálkozásokkal.

Ha az ember úgy indít, mint én, és elmondja a gyengeségeit is, akkor jellemzően semmi esélye nincs, mindenki elutasítja és elkönyveli egy potenciális kudarcnak.

Személyesen Te, kedves olvasó, jobbnak tartod, ha már az elején jobban megismered a másikat jó és rossz oldaláról is? Ha meg is indoklod a válaszodat, azt nagyon megköszönöm, ahogy azt is, hogy ezt végigolvastad!

2022. máj. 17. 14:40
A kérdező szavazást indított:
Jobb, ha előbb tudok a másik defekjeiről
Jobb, ha saját tapasztalat útján tudom meg, milyen a másik
Az őszinteség fontos, de nem kell mindig, mindent kimondani
28 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
40%
Nem sokan szeretik mert fáj nekik
2022. máj. 17. 14:43
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
#2: a MÁSIK rossz tulajdonságaiban ugyan mi "fáj"? Inkább nem akarnak bajlódni vele.
2022. máj. 17. 14:54
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az őszinteség helyes, nem szeretem amikor jobb fényben szeretik felmutatni magukat, az embernek joga van tudni mivel kezd, vagy nem.
2022. máj. 17. 14:55
 4/30 anonim ***** válasza:
63%

A mindenáron őszinteséghez rohadtul lúzernek kell lenni!

Vannak problémáid ok, old meg őket, felismerted a rossz tulajdonságaid, változtass rajtuk. Amit te közölsz, az az, hogy alkalmatlan vagy kapcsolatra, nyilván nem fognak potenciális jelöltnek tartani.

Mit írsz le ilyenkor?

2022. máj. 17. 14:58
 5/30 anonim ***** válasza:
94%

Azért nem mindegy, hogy hogy néznek ki az ismerkedős szövegeid. Nő vagyok, de ha valaki úgy kezdené, hogy "szia, Sanyi vagyok, itt egy lista a negatív tulajdonságaimról", akkor én is nagyon gyorsan véget vetnék a dolognak. Elég könnyen önsajnáltatásnak tud hangzani, ha valaki egyből (és utána folyton) a problémáival jön. Oké, hogy tisztában vagy velük, de normális esetben az ember ha már felismerte, akkor igyekszik javítani a helyzeten, nem csak elfogadja egy olyan tulajdonságának, mint mondjuk azt, hogy barna a haja. A partnered sem a problémáid miatt fog kedvelni, hanem ennek ellenére, a jó tulajdonságaidnak köszönhetően.

Másrészt ezek elég személyes dolgok, a magam részéről sem szívesen folytatnék ilyen "mélyebb" témákról beszélgetést egy olyan emberrel, akit 5 perce ismerek. Kellemetlennek érezném, ha a másik kiöntené nekem a szívét ilyen felszínes ismeretség mellett.

2022. máj. 17. 15:06
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, nem mindegy a hogyan és a mit. Mert mondjuk ha vak vagy, akkor evidens, hogy mondod. De ha csak fruktózérzékeny, akkor nem kell ezzel indítani. Ha meg mondjuk munkanélküli és az anyáddal laksz, akkor legyen benned a szándék, hogy majd változtatsz ezen, és elsősorban ne a hiányosságaiddal definiáld magad. Jó bornak is kell a cégér - mondják, és ez igaz. Az értékeidre helyezd a hangsúlyt, ne azzal kezd, hogy szabadkozol, hogy élsz és hogy úgy is csak elrontanád majd mások életét is azzal az önző vágyaddal, hogy mersz társat keresni. Ettől a mártírkodó és önsajnáltató hangnemtől mindenki menekül, még az is, aki tök elfogadó lenne és/vagy ugyanebben van, hogy így bice-bóca meg úgy terhelt. Jó dolog persze az őszinteség, de ha ennyire szigorú akarsz lenni, akkor az is csalás, ha szépen felöltözöm a randira és nem kajafoltos mackónadrágban megyek? Pedig mindkettő tudok lenni.
2022. máj. 17. 15:07
 7/30 Johnathanos ***** válasza:

A nyers igazság vagy ahogy te írod őszinteség egy jó tulajdonság az emberben, ugyanakkor a vesztét is tudja okozni

Pl te kedves kérdező te őszinte vagy, megismerkedsz egy adott személlyel és ha te elmondod a véleményed róla őszintén, lehet az jó és lehet az rossz dolog is, és ez attól függ hogy mit is mondasz a másiknak. Ha jó dolgokat nyilvan örülni fog mint majom a farkának és akkor minden faxa..

Na de ott vannak az úgymond negatív kritika is, ha valami nem tetszik neked a másikban, akkor az a személy megsértőthet akár annyira is hogy utána szóba se fog állni veled, mindez csak azert merz te öszibtw vagy. Persze ez nem a te hibád lesz mert te csak azt mondtad neki amit őszintén gondolsz róla, az ő baja hogy megsértődött azon.

De ha téged ez nyonaszt akkor próbáld magad kicsit visszafogni amig jobban meg nem ismeritek egymást, mert utana lehet magatol megjavul az, ami neked nem tetszik benne idaig, es az őszinteséggel az orrara kötnéd hogy mizu.

Személy szerint én örülök hogy egy ember őszinte tud lenni, inkabb legyen az mind egy hazug genyláda. Igen, van mikor annyira őszinte tud lenni a másik fél, hogy megbánt vele ugy hogy legszivesebben hozgá se szolnek.. de tudom hogy csak az igazat mondja ezzel

Remélem tudtam segiteni es mindenkitől sorry ha vannak helyesírási hibák, csak gyorsan próbáltam írni. Szép napot mindenkinek 🙂

2022. máj. 17. 15:16
 8/30 anonim ***** válasza:
88%

De szeretjük. Ha bárki kérdezte vagy ha van funkcionális haszna az adott őszinteségnek.

Kéretlenül odavagdosni az őszinte szólamaidat máshoz úgy, hogy ráadásul nincs is gyakorlati haszna az adott információtöbbletnek, nem őszinteség, hanem egy közléskényszeres tuskó megnyilvánulásai.

2022. máj. 17. 15:20
 9/30 anonim ***** válasza:
Jobb nem az elején elmondani pár dolgot.
2022. máj. 17. 15:42
 10/30 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj, hogy én most itt leírhatom az összes jó tulajdonságomat, és csak a jókat, és akkor lehet, meg akarnának ismerni; és leírhatom az összes rossz tulajdonságomat, csak a rosszakat, és mindenki egy selejtnek tartana.

Én szeretem, ha valaki tisztában van önmagával, és ez azt jelenti, hogy tudja, miben jó, miben rossz, miben akar változtatni.

2022. máj. 17. 15:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!