Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyek azok az állítások,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok az állítások, tételek, amikben az incel közösség téved?

Figyelt kérdés
2022. máj. 16. 13:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
5%

"hogy a társkeresésnek nem a személyes preferenciákról, hanem az "igazságosságról" kell szólnia"

Vegulis ez a civilizacionk alapja.... A parvalasztas csaladi preferencia volt evezredekig, csak az utobbi idoben lett egyeni preferencia. Szoval nemsoka lehet menni vissza a szavannara gyujtogetni :)

37F incel

2022. máj. 16. 17:24
 22/33 anonim ***** válasza:
89%
Milyen közösség?
2022. máj. 16. 18:13
 23/33 anonim ***** válasza:
90%
Pl.: a szex mindenkinek jár alanyi jogon
2022. máj. 16. 18:37
 24/33 anonim ***** válasza:
96%
Ezt most ronda szűz férfiként mondom, de az valóban baromság, hogy mindenkinek "jár a szép nő". Semmi se jár pláne egy rondának.
2022. máj. 16. 18:41
 25/33 anonim ***** válasza:
89%

Ami számomra feltűnőbb az a fekete-fehér látás, és a túlzott végletekben való gondolkodás. Illetve van egy fajta makacsságuk, mondhatsz akármit ők akkor is a saját igazságukban fognak hinni, független attól hogy mennyire téves. Az incelek nagy része a saját, és más incelek tapasztalataira és elméleteire épít, és sok esetben kölcsönösen félreértenek helyzeteket. Sőt, a viták nagy része a kölcsönös félreértésekből adódik. Ami szerintem nem igaz az állításaikból:

-A szex alanyi jogon jár mindenkinek.

-Az egész Chad-elmélet, hogy a férfiak felső 1%-a kisajátítja a nők nagy részét. Sőt, a nők egyenesen futnak a Chad-ek után.

-Hogy a nők csak vagyonra és kinézetre mennek, semmi másra.

Ha már itt tartunk akkor a többségüknek egy nem túl valós képe van a nőkről/férfiakról, jobban hasonlít egy karikatúrához vagy filmes karakterhez mint valós személyhez.

-Az, hogy ha valaki X évig szűz marad az nem normális, és pszichés beteg. Azt aláírom hogy ilyen is van, de egy 25-26 éves egyetemista aki addigi életét a tanulásnak szentelte még jó hogy szűz, mert más a prioritása. Illetve itt is van egyfajta kettős mérce, mert azt könnyebben elviselik ha egy nő X évig szűz marad, mintha egy férfi lenne szűz ugyanannyi ideig.

Amiben viszont egyetértek az incelekkel:

Sok ember, nemtől függetlenül nem tud jó embert választani a párkeresésben, amit én személy szerint a tapasztalatlanság számlájára írnék. Értem ezt úgy, hogy valakit csak és kizárólag a nagyon vonzó nők/férfiak mozgatnak meg, és mást észre sem vesz. A legtöbb esetben ez meg nem fog működni, hogy ha az a nagyon vonzó potenciális partner nem érdekelt a másik személyben. Őszintén, nem szeretem használni a "válogass csak a saját szinteden" mondást, mert ez így önmagában nem helytálló, de olyan téren van némi igazságalapja hogy ne egy TV szuperhőst keressünk partnernek, hanem egy valós embert. Ne a tökéletességet keressük, mert azt úgy sem fogjuk megtalálni. Ha már itt tartunk akkor azt is hozzátenném, hogy számomra ez a szintezés is elég furcsa, bekategoriálni magunkat meg másokat külső jegyek alapján. A párválasztás megint nem ezen múlik, at utcán is nagyon sok olyan pár mászkál akit csak külső alapján biztos nem raktam volna össze, mert annyira meglepő (kövér nő-vékony pasi, normál magasságú nő-alacsony pasi, stb).

2022. máj. 17. 15:49
 26/33 anonim ***** válasza:
86%

"Ha már itt tartunk akkor a többségüknek egy nem túl valós képe van a nőkről/férfiakról, jobban hasonlít egy karikatúrához vagy filmes karakterhez mint valós személyhez."

Igen, ez nekem is feltűnt. Még régebben olvastam, hogy a reddit-en kérdeztek incelek hogy miért lettek azok és sokan a filmeket okolták mivel azt hitték elég csak rendesen viselkedni és akkor majd lesz sikerük a nőknél.

De amúgy ez a chad karikatúra is engem valamilyen spanyol szappanopera férfi szereplőjére emlékeztet, mert a valóságban nem láttam még ilyen küllemű férfit.

Szerintem akik ezeket megalkotják, nem lehetnek valami szociális emberek, és a filmek/sorozatok illetve a saját személyes kudarcaik vegyítésével megalkotják ezeket a teóriákat. Ebből származhat szerintem az is, hogy a nők csak vagyonra és kinézetre mennek.

2022. máj. 17. 16:29
 27/33 anonim ***** válasza:
40%

Mondjuk, amikor nők fennhangon hirdetik 1-1 kérdésnél, ahol valaki a külsejét okolja a sikertelensége forrásának, hogy a szépség relatív meg minden nőnek 𝗺𝗮́𝘀 tetszik, majd kiderül, hogy igen igaz, ha már eleve jól nézel ki, azon belül valakinek az izmos tetszik, valakinek a tetovált meg a szőke, de a jó kinézet alapkövetelmény, akkor azért 1-1 kiscica felsír valahol mindig:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ha meg nők panaszkodnak, hogy nincs ilyen meg olyan ***rendes*** férfi, és el van mondva nekik, hogy talán ne akarjál már magadnak jóképűt, ha egyszer te magad nem vagy szép, akkor összes egyből ugrik és mondja "senki se gondolkodik szintekben", "meg felszínesek a férfiak"...

2022. máj. 17. 17:56
 28/33 anonim ***** válasza:
76%

#21 Szerintem te csak szeretsz a nők elleni erőszakról fantáziálni, és nosztalgiával gondolsz vissza egy olyan kegyetlen korra, ami sosem létezett igazán.

A múltbéli embereknek is voltak érzései, ugyanúgy, mint nekünk. Tele a folklórunk szerelmes dalokkal, a szerelmüket meghódítani akaró fiúkkal, népi jóslásokkal, amiket a lányok alkalmaztak, hogy rájöjjenek, hogy szereti-e őket a kiszemeltjük, sőt babonákkal is, amikkel magukhoz tudják kötni az illető férfi szívét.

A szerelem és vágy mindig is létezett; nem tudom hogy miért szeretnéd azt hinni, hogy a saját ősanyáidnak, akiknek a vére az ereidben kering, rossz volt az élete, és legjobb esetben is közönyös a házassága.

De nem csak a szerelem régi jelenség, hanem a társadalmi számkivetettek is, akik valamiért kilógtak a közösségükből, és nem csak hogy a lányok nem akartak hozzájuk menni, de a szülők is elzavarták őket a háztól, ha próbálkozni akartak. Incelek mindig is voltak, csak most a neten először tudjátok nagy csoportokban hirdetni, hogy milyen kiállhatatlanok vagytok.

Ennek pedig semmi köze a külsőtökhöz, vagy a bankszámlátokon lévő pénzhez, egyszerűen csak hiányzik belőletek valami fontos, amitől valaki képes rendes emberi kapcsolatok kialakítására. Ez nem a nők hibája, és nem is a tiétek, az viszont 100%ig a ti mocskotok, hogy pozitív változás helyett hagyjátok, hogy előjöjjön belőletek a legrosszabb énetek.

2022. máj. 17. 18:57
 29/33 anonim ***** válasza:
32%
27 Akkor a csúnya pasik se sírjanak a szép nők után és elégedjenek meg a csúnya nőkkel.
2022. máj. 17. 19:20
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

27 vagyok, így van, jól látod, én is ezt mondom mindenkinek itt, hogy saját szinten kell keresgélni. Ettől még az általam linkelt 2 kérdésre adott válaszok elég bicskanyitogatóak nők részéről és érthető, ha az itt "leincelezett" emberek, akik meg merik kérdezni, hogy mégis miért mondasz saját magadnak ellent felnevetnek kínukban vagy kicsit cinikus hangot ütnek meg...

2022. máj. 17. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!