Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyek felszabadultabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek felszabadultabb Discordon, és egyéb közösségi felületeken?

Figyelt kérdés
Tudom ez egy kicsit bugyuta kérdésnek hangozhat és ezt tényleg nem viccnek szántam, de én természetemből kiindulóan eléggé visszahúzódó típus vagyok. Bármint olyan értelemben hogy legtöbb esetben nem merek beszélgetéseket kezdeményezni/lekezelni/folytatni/befejezni, egyébként ide is csak azért írok mert szeretném ezt a zavart leküzdeni és nem szeretnék az online térben egy háttérben megbúvó dologként létezni. És csakhogy ezt még jobban elmagyarázzam, volt olyan többszöri eset is hogy felmentem Discordon egy szerverre ahol hasonló érdeklődésű embereket találtam olyan témákkal amiket kedveltem (gondolok itt olyan szerverekre ami videójátékhoz vagy egy szubkultúrához kapcsolódtak) de amikor írni szerettem volna akkor minden esetben rámjött ugymond egyfajta szorongásérzet. Na és ez az amit tényleg nem tudom hogy hogyan küzdjek le. Tudom hogy az interneten, mint itt ezen a webhelyen is anonim vagyok, de ott egyszerűen annyira közvetlennek érzem és kezelem a szituációt hogy legtöbb esetben inkább hagyom is a fenébe.. Illetve egy másik platformra is kitérve csakhogy ne csak a Discord legyen megemlítve, többszőr is volt olyan esetem hogy Facebookon szerettem volna egy posztot (képet, linket, vagy csak egy gondolatot) közzétenni de nem tettem mert azon aggódtam hogy az ismerőseim és mások vajon mit reagálnának és gondolnának.. Na mindenesetre ennyi is lett volna, köszönöm ha valaki idáig végigolvassa esetleg ha tanácsot ad! Kellett hát ehhez egy kis bátorság hogy ezt ide mind leírjam de remélem ezután én már csak innentől javítani fogok tudni magamon!

2022. márc. 9. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, átérzem a problémádat, én is ugyan ezzel küzdöttem. Nekem az segített, hogy admin lettem egy szerveren ahol kevés tag van és mindenkit ismerek. Más szerverre azóta is nehezen tudok felmenni, főleg ha ismeretlenek is vannak bent, de úgy érzem fejlődök. Becsatlakozni idegen szerverre valamiért sosem tudtam, úgy éreztem nem tartozom közéjük, ők ismerik egymást, elvannak én meg csak egy kívülálló vagyok akinek semmi köze az ottani emberekhez. A te esetedben nem tudom mi lehet a megoldás, de hozzánk feljöhetsz, akár kettesben is beszélhetünk hogy "gyakorolj". Ha érdekel vagy csak leveleznél írj nyugodtan. L
2022. márc. 9. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyakorlás, szép kis lépésekben haladva. Eleinte kínos lesz, kellemetlenül érzed magad, de minél többet feszegeted határaid, annál inkább érzed majd természetesnek.
2022. márc. 14. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!