Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek olyan férfivel akinek nincsenek közösségi oldalai?
Elég macerás lenne, mivel gyűlölök telefonálni, az sms meg elég drága mulatság ha folyton ott írogatunk.
Mondjuk nekem eleve a felfogás fura... párom se magamutogató, 1 db sok éves profilképen kívül nincs semmi feltöltve neki a facebookra, mégis használja pl. chatelésre.
Ugye tudod, hogy alapvetően nem felhasználási feltétel, hogy kötelezően osztogass meg magadról mindenfélét? :D
SMS drága? Maximum egy hajléktalannak.
Na, én olyan sóher nővel nem kezdenék, aki még az SMS-t is drágállja.
Nyilván nem 1 db sms a drága. :D
De nem igazán értem, hogy miért kellene kifizetnem többszáz sms-t havonta, ha van ingyenes opció is. Én olyannal nem kezdenék, aki kényszeresen szórja a pénzt még akkor is ha nem muszáj.
mondjuk nem egy uzenetkuldo app van ami nem kozossegi odlal
whatsapp viber telegram signal csak h parat emlitsek
Lényegegében én is csak kapcsolattartásra használom,nem szenvedtem hátrányát. Kb átlagosan kb 2 évre jut 1 kép :D
Instagramra régebben ha épp fotóztam valami szép tájképet,azt felraktam de ennyi. "Napba-Sztoriba" soha semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!