Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek olyan férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan férfivel akinek nincsenek közösségi oldalai?

Figyelt kérdés
Sose voltam egy magamutogató típus és pletykás sem. Nem hinném, hogy bárkit is érdekelne mi történik velem a mindennapokban, illetve én se vágyom rá, hogy azt lessen ki mit csinál. Ezért nincs és soha nem is volt közösségi oldalam. Volt egy barátnöm aki nagy insta huszár volt, ö mutogatta, hogy milyen szánalmas, hogy ez vagy az a pasi minden nap kitesz magáról valamit aztán a kutyát se érdekli, 3 like van mindenen. Én ebben nem szeretnék részt venni, nem kívánom hogy engem ez alapján osztályozzanak vagy hogy én véleményt fejezzek ki másokkal kapcsolatban.
2022. ápr. 1. 14:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Én kifejezetten az ilyen férfiakat kedvelem, sőt az első barátom is ilyen volt:) sőt nekem van, de csak kapcsolattartásra használom….
2022. ápr. 1. 14:21
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
A barátom sincs fel sehol. Én összeteszem érte a kezem.
2022. ápr. 1. 14:21
 3/19 anonim ***** válasza:
26%

Elég macerás lenne, mivel gyűlölök telefonálni, az sms meg elég drága mulatság ha folyton ott írogatunk.

Mondjuk nekem eleve a felfogás fura... párom se magamutogató, 1 db sok éves profilképen kívül nincs semmi feltöltve neki a facebookra, mégis használja pl. chatelésre.

Ugye tudod, hogy alapvetően nem felhasználási feltétel, hogy kötelezően osztogass meg magadról mindenfélét? :D

2022. ápr. 1. 14:27
 4/19 anonim ***** válasza:
17%

SMS drága? Maximum egy hajléktalannak.

Na, én olyan sóher nővel nem kezdenék, aki még az SMS-t is drágállja.

2022. ápr. 1. 14:29
 5/19 anonim ***** válasza:
47%

Nyilván nem 1 db sms a drága. :D

De nem igazán értem, hogy miért kellene kifizetnem többszáz sms-t havonta, ha van ingyenes opció is. Én olyannal nem kezdenék, aki kényszeresen szórja a pénzt még akkor is ha nem muszáj.

2022. ápr. 1. 14:32
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is csak azért regisztrált facebookra megismerkedésünkkor, hogy ott tudjunk beszélgetni napközben (akkor még távkapcsolatban éltünk). Mai napig nem oszt meg semmit, nem reagál semmire, csak maximum videókat nézeget, egyébként nagyon hidegen hagyja. Instán és a többi oldalon fent sincs. Nekem ezzel semmi bajom nincs annak ellenére, hogy én szeretem használni pl. a facebookot, mert fotózok, a fotóimat szoktam feltölteni, de különösebben engem sem érdekel.
2022. ápr. 1. 14:33
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

mondjuk nem egy uzenetkuldo app van ami nem kozossegi odlal

whatsapp viber telegram signal csak h parat emlitsek

2022. ápr. 1. 14:37
 8/19 anonim ***** válasza:
55%
Igen, ha 1)nem lenne már párom. 2)ő meg kölcsönösen elfogadná, hogy fóbiám van, ha beszélni kell telefonba, tehát csak szöveges üzenetben (e-mail, SMS) tud elérni.
2022. ápr. 1. 14:45
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Lényegegében én is csak kapcsolattartásra használom,nem szenvedtem hátrányát. Kb átlagosan kb 2 évre jut 1 kép :D

Instagramra régebben ha épp fotóztam valami szép tájképet,azt felraktam de ennyi. "Napba-Sztoriba" soha semmit.

2022. ápr. 1. 14:46
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
De a messenger meg a viber tényleg kell,az emberek 95%-át ezeken éred el. Már egész idős korosztályt is. 70+ éves Mamámmal is messengeren tartottuk a kapcsolatot.
2022. ápr. 1. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!