Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek olyan férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan férfivel akinek nincsenek közösségi oldalai?

Figyelt kérdés
Sose voltam egy magamutogató típus és pletykás sem. Nem hinném, hogy bárkit is érdekelne mi történik velem a mindennapokban, illetve én se vágyom rá, hogy azt lessen ki mit csinál. Ezért nincs és soha nem is volt közösségi oldalam. Volt egy barátnöm aki nagy insta huszár volt, ö mutogatta, hogy milyen szánalmas, hogy ez vagy az a pasi minden nap kitesz magáról valamit aztán a kutyát se érdekli, 3 like van mindenen. Én ebben nem szeretnék részt venni, nem kívánom hogy engem ez alapján osztályozzanak vagy hogy én véleményt fejezzek ki másokkal kapcsolatban.
2022. ápr. 1. 14:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

Nem.

Nekem 3 instám van, egyikre sem posztoltam semmit. Egyiken receptek vannak elmentve, másik kettőn meme-ek, képek (táj, cuki cicák), egyebek.

Aki úgy gondolja, hogy "ha instám van, posztolok", az egyszerű lélek.

2022. ápr. 1. 15:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. ápr. 1. 15:14
 13/19 anonim ***** válasza:
24%
Jelenleg is így vagyok. :D Nem mintha én olyan aktív felhasználó lennék, de a legjobb BTK-s palikra valamiért igaz, hogy profilkép nélküli fantom profiljuk van fenn egyedül az online térben.😂
2022. ápr. 1. 15:17
 14/19 A kérdező kommentje:

Pillanat. Közösségi oldalaim nincsenek! A WhatsApp, Viber, iMessage van, de azok nem közösségi oldalak. Elvileg. Én nem sorolom oda öket.

Amikre gondoltam: Facebook, Instagram, Tiktok, Snapchat, Tinder, LinkedIn, stb.

2022. ápr. 1. 16:20
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

Kifejezetten előny!

"Ha nem vagy fent valahol, akkor nem is létezel" gondolkodás az igazán értelmes embereket nem hatja meg.

2022. ápr. 1. 16:36
 16/19 anonim ***** válasza:
16%

Akkor viszont végképp nem értem, ez valami fóbia vagy szorongás lesz, ami nem szimpi. Nem szeretnék komplexusos emberrel járni.

(Aki nem az, az tisztában van vele hogy használhatja a közösségi médiát anélkül is hogy megosztana magáról bármit.)

2022. ápr. 1. 16:51
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Van közösségi oldalam, de kb 3 kép van rólam kint. Nem csak magamutogatásra lehet használni. Kommunikációra, és pl instán rengeteg jó videót találok, ami a szakmámmal kapcsolatos, vagy egyéb érdekességeket. Sose értettem ezt az elzárkózó hozzá állást.
2022. ápr. 1. 18:05
 18/19 anonim ***** válasza:
#14 Az uzenetkuldo appokat azoknak irtam akik azt irtak h kapcsolattartasra hasznaljak a kozoddegi appokat.
2022. ápr. 1. 18:53
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten szimpatikus.

Sot, nem is szivesen jonnek olyannal ossze, aki folyton megoszt valamit.

2022. ápr. 29. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!