Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz az hogy bármilyen ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy bármilyen ronda férfit lehet vonzóvá tenni?

Figyelt kérdés
Többen mondták nekem nincs olyan hogy ronda férfi, mert egy jó ruha, fodrász, kozmetikus jó pasit tud csinálni igazán ronda férfiből is...
2022. máj. 16. 08:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%

Ilyet aligha mondott bárki is...

Van az a deformitás, amin semmi sem változtat, de az vitathatatlan, hogy a megfelelő stílus és ápoltság rengeteget javít a legtöbb emberen.

2022. máj. 16. 08:56
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem teljesen igaz, de a külsejük rondaságáért hisztiző férfiak nagyon nagy részére igaz.
2022. máj. 16. 09:05
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Azért megnézném velem mit kezdenének. 😂😂😂😂😂
2022. máj. 16. 09:18
 4/21 anonim ***** válasza:
84%

3-as:

Dobj képet privátba és segítek.

2022. máj. 16. 09:20
 5/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem igaz, de ha valakinek nincs komoly deformitása, átlagos szintet simán megüthet, ha igyekszik.

Mondjuk én ronda nőként megengedőbb vagyok a férfiak külsejét illetően, de olyan egészséges embert még nem láttam, akire azt mondtam volna, hogy menthetetlen.

2022. máj. 16. 09:25
 6/21 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem bármilyen férfit vonzóBBá lehet tenni. A kérdés az, hogy mennyi ráfordítással, és milyen vonzóvá. Általában viszont van abban valami, hogy a legtöbb, magát rondának gondoló ember simán piacképes szintre hozható.
2022. máj. 16. 09:27
 7/21 anonim ***** válasza:
74%
Bármelyik férfit és nőt is sokkal vonzóbbá lehet tenni, ha tesz érte.
2022. máj. 16. 09:38
 8/21 anonim ***** válasza:
19%

Ez nem igaz. Manapság, amikor a nők a férfiak felső 5 %-át tartják vonzónak, még egy átlagos férfinak sincs esélye, bármit csinál.

Az, akire egy nő nem vet egy második pillantást, lehúzhatja magát.

2022. máj. 16. 09:41
 9/21 anonim ***** válasza:
55%

Definiáld, hogy mit jelent a ronda.

Szerintem ő az:

(figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas illusztráció!)

[link]

Aki így néz ki, azt nem lehet vonzóbbá tenni. A belső csak azt teszi vonzóbbá, aki kinéz valahogy.

Férfiként én félnék egy ilyen embertől, hát mit érezhet egy nő?

2022. máj. 16. 09:46
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
#9, van ebben valami, és épp ez a lényeg: akik ezen a témán pörögnek, azt állítják, hogy a nőknek csak a felső 5% kell, miközben akin tényleg nagyon nehéz segíteni, az az általad linkelt alsó 0.1%.
2022. máj. 16. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!