Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőknek már tényleg bármilyen férfi jó, hol marad az igényesség a nőknél?
Igen, a mai nőknek annyira jó bármelyik férfi, hogy alig húznak be valakit társkeresőn és itt is egy csomó férfi rinyál, hogy nem kell senkinek... :DDD
Fordítva ülsz a lovon. Az, hogy neked irreálisan elszálltak az elvárásaid vagy épp nem jön be neked valaki, nem azt jelenti, hogy igénytelenek lennének a nők vagy a férfiak.
Ezt en sem ertem, barhova nezek, csak ronda, pattanasos, mamahoteles sracokat latok bomba nokkel. Akik meg egy kavera sem tudjak meghivni a csajokat, azok meg megis loholnak utanuk. A munkahelyen a raktaros csoro suhancok dugjak vegig az osszes jo csajt az irodabol. A hr-es csajok folyton a raktarban lognak, allitolag mindig “dolguk van” ott…
En meg itt vagyok sajat lakassal, jo autoval, eleg jo fizetessel, szerintem jokepu vagyok, egy buliban ossze tudok szedni csajokat, de ha azon kivul szeretnek ismerkedni, akkor valahogy mindenki hirtelen foglalt, nem er ra, es egyeb kifogasok. Aztan latom, hogy valami egyszeru melos sraccal van egyutt.
kérdező!
Irigy vagy rá?
Milyen jogon ítélsz meg másokat és a választásukat?
Nekem is tetszett már duci,kövérnek mondott csaj.
Van napi 50 kérdés arról, hogy a nőknek senki sem elég jó....
Aztán jön 10 ellentétes kérdés, hogy a nőnek bárki jó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!