Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani 2022-es választások hozhatnak bármilyen pozitív változást a tárkeresési piacon?
Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy esetleg csökkenni fognak a választásnak köszönhetően a nők által férfiak felé támasztott igények?2022. ápr. 3. 08:06
1/13 anonim válasza:
Áruld már el, milyen igényből kellene csökkenteni? Mit nem tudsz megugrani, amit általában elvárnak az átlagos nők?
3/13 anonim válasza:
A férfiak igenyei is fogbak csokkenni?
4/13 anonim válasza:
Ennek a kettőnek mégis mi köze egymáshoz? A pokitika inkább pont hogy csökkenti az esélyeket, hisz sok jobb vagy bal oldali nem jönne össze másik oldalival. Ugyanez igaz az oltott-oltatlanra is, ami szintén politika (volt).
Akkor lesznek a nőknek igazán alacsony elvárásaik ha kitör a 3. vh, és utána olyan kevés ferfi lesz, hogy ha csak 1 végtagja hiányzik, és nem impotens, akkor még össze is verekednek érte. De ezt ne akard! Inkább gondolkozz el te miert nem kellesz senkinek. Nem a pénzed, a magasságod, vagy a farokméreted miatt, ebben biztos lehetsz. Hacsak nem egy 150 cm-s, dolgozni nem akaró valaki vagy...
6/13 anonim válasza:
Miért nem viszed a politikai kérdésed a politika kategóriába? Nem értem miért kell a többi idióta szenny kérdés mellé még ez is.
7/13 anonim válasza:
Kialakítanak egy Nemzeti Társkeresési Ügynökséget.
8/13 Noren1989 válasza:
Igen. Még 4évig jó lesz fityiszes oligarchànak lenni.
9/13 anonim válasza:
Hát, én a Fidesz-re szavaztam szóval nem igen hiszem...
10/13 anonim válasza:
Persze, hogyne, mindenképp, csakis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!