Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban veszélyt jelentenének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban veszélyt jelentenének az incelek egyre jobban növekvő száma?

Figyelt kérdés

Úgy tudom növekednek az incelek száma, szexuális ösztön elfojtás valóban nagy agressziót szülhet..van egy incel kollégàm akitől már kezdünk félni..egyre több támadás lehetséges, már USA is veszélyeseknek tartja. Állítólag folyamatosan nő a számuk, kicsit kezdek aggódni...

[link]

2022. máj. 16. 07:23
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
83%

Micsoda egy frusztrált fiúcska vagy te... :D

Hiszitikézel itt, pedig kettőnk álláspontja nem is áll távol egymástól. Na mindegy, nem is tudom, mire számítottam.

2022. máj. 16. 12:16
 32/44 anonim ***** válasza:
13%

31

Ah, én kérek elnézést, közben leesett, hogy mire érted: hogy egy nő mindig hülyébb. Hát elég messze jársz attól amire céloztam. A gondolkodásbeli különbséget arra értem, hogy egy nőnek más szempontok fontosabbak mint egy férfinek. Ilyen a biológia, ilyennek teremtett minket a természet. Hogy neked ebből egy totál más tévút jött le, azzal nem tudok mit kezdeni, csak annyit, hogy leírtam neked, hogy mit érts rajta.

2022. máj. 16. 12:17
 33/44 anonim ***** válasza:
11%
Ha nem kapsz meg egy állást, mindig könnyebb arra fogni, hogy nő vagy, mint beismerni, hogy más jelentkező jobb nálad.
2022. máj. 16. 12:49
 34/44 anonim ***** válasza:
81%

"Az esetek majdnem 100 százalékában a férfi teper a nőért a "sziától" az ágyig."

És az utána következő 40-50 év? Mindenért a nő szív.

Nektek csak az ágyig fontos, ez van. Szánalmas ösztönlények.

2022. máj. 16. 20:06
 35/44 anonim ***** válasza:
12%
#34 Az utána következő 40-50 évben is a nő élősködik a férfin az esetek 99%-ában.
2022. máj. 17. 07:52
 36/44 anonim ***** válasza:
5%

34

Az a gond veled, hogy a szélsőséges természeted miatt csak szélsőségekben vagy képes gondolkodni.

De ha már szóba kerültek az ösztönlények:

Gondolom az nem ösztön, amikor azt mondja nekem a nő, hogy "Ha elkísérsz haza, csak kinyalhatsz." - Erre nem várok tőled kiértékelhető választ Miss Szélsőséges.

2022. máj. 17. 09:05
 37/44 anonim ***** válasza:
69%

31

Figyelj, folytassuk ha leérettségiztél és szerzel valamennyi munka és élettapasztalatot. Unalmas olvasgatnom a kislányos Szex és New York minőségű óbégatásaidat.

2022. máj. 17. 09:07
 38/44 anonim ***** válasza:
91%
#35: Inkább fordítva. Kiszolgáltatja magát és ráadásul még nem is keres sokat.
2022. máj. 17. 09:11
 39/44 anonim ***** válasza:
0%
#38 Mivel a legtöbb nő nem alkalmas sem fizikai, sem szellemi munkára, betanított aktatologatóként pedig nem lehet normálisan keresni.
2022. máj. 17. 10:46
 40/44 anonim ***** válasza:
22%

38

Miért elképzelhetetlen egy nőnek, hogyha nagy lóvét akar, az áldozatokkal jár? Bármikor lenyomhat egy ívhegesztő vagy kamionos tanfolyamot, azokban nagy lóvé van. Nyomdászként dolgozom, a nettóm 400 fölött van, még sem akarnak jönni a nők nyomógépre dolgozni, pedig nagyon jól fizet. Ez miért van?

2022. máj. 18. 09:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!