Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban veszélyt jelentenének az incelek egyre jobban növekvő száma?
Úgy tudom növekednek az incelek száma, szexuális ösztön elfojtás valóban nagy agressziót szülhet..van egy incel kollégàm akitől már kezdünk félni..egyre több támadás lehetséges, már USA is veszélyeseknek tartja. Állítólag folyamatosan nő a számuk, kicsit kezdek aggódni...
11
Akkor vagy hazudsz, vagy új vagy ezen az oldalon - a másfél pipából az előbbire következtetek...
De hogy ma is hallj valami újat: én SOHA nem hagyom, hogy a férfi bármit is fizessen nekem. Ami kell, megveszem magamnak; egyetlen férfi nagylelkűségére sem tartok igényt.
#12 A másfél pipám azért van, mert férfi vagyok, tehát ebben a rovatban általában lepontozást kapok.
Most ezt írod, de ha olyan kérdés van, hogy "brühühü, a pasi soha semmire nem hív meg a randikon", akkor fogadni mernék, hogy te is beállnál a "minden férfi disznó" kórusba.
14
Te már csak tudod, miket szoktam kommentelni GyK-en. :DDD
Ez a baj veletek... Meg sem hallgatjátok a beszélgető partnereteket, csak nyomatjátok a hülyeséget. Nem csoda, hogy nincs csajotok.
Egyébként nem azért pontoznak le, mert férfi vagy. Eleve basszus, honnan tudnánk, hogy az "anonim" név mögött férfi vagy nő van? A beteg vélményeid miatt pontoznak le.
"Sosem hallottam még inceleket a nők jogainak eltörlése mellett érvelni"
Fú bazmeg...
16 Ugye? :D
A 11-es válaszoló a bizonyíték, hogy léteznek párhuzamos univerzumok. UGYANAKKOR valmilyen szinten igaza van. Azt mondja, nem "hallotta" az inceleket a nők jogainak eltörléséről pofázni. És mivel az incelek csak az interneten emberkednek, végülis-gyakorlatilag-ha úgy vesszük, igazat mondott, hallani tényleg nem hallotta őket. :D
12
Semmi gond nem lenne a feminizmussal, ha eleve nem vetne fel olyan kérdéseket, amikre értékelhető választ soha sehol nem hallottam és nem is olvastam.
A férfi és nő abban hasonlítanak csak, hogy az emberi faj részei. De gondolkodásra, biológiára, és fizikálisan eltérőek. És itt nem az van, hogy az egyik több a másiknál, hanem az, hogy különböző adottságokkal vannak megáldva az anyatermészet részéről.
Továbbá az is egy elég kényes kérdés, hogy a nők többsége ma is elvárja, hogy őket egy férfi nőként kezelje. Különben nem lenne egy rakás sirám (többek között) ezen az oldalon is, hogy "Hol vannak az igazi férfiak?".
Egy válasz minőségét pedig nem az dönti el, hogy mennyi pipán áll jelenleg, hanem a tartalom. De már pár éve megszoktam, hogy az ilyen jellegű témáknál engem is lepontoznak a fenébe az egyenlőség jegyében...persze nem gyűlöletből, hanem azért, mert egyenlőek vagyunk :D
U.i: Költöztető nőket keresek akik felvinnék a szekrénysorom a negyedikre...lift nincs.
18
Az esetek majdnem 100 százalékában a férfi teper a nőért a "sziától" az ágyig. Ha már itt mindenki olyan marhára egyenlő, akkor miért gond az, ha mondjuk randin mindent egy nő áll? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!