Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ciki és taszító az, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki és taszító az, ha egy nő sportosabb és izmosabb egy férfinál?

Figyelt kérdés
Szoktam itthon edzeni, próbálok minél többet tenni azért, hogy jobban nézzek ki, csak az a nő akibe most szerelmes vagyok látszik, hogy évekig versenyszerűen sportolt. Elég durva kettős mércének tartom azt a 21. században, hogyha a férfi sportos a nő nem azzal nincs probléma, ha egy nő sportos és a férfi nem az vagy csak egy picikét sportos, az már ciki nem vonzó kategória.
2022. máj. 15. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Mindenkinek a magánügye!
2022. máj. 15. 18:56
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Igen, ciki.
2022. máj. 15. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Én , amit baromi gáznak tartok, mikor a férfinak nagyobb lógos csöcse van, mint a párjának...
2022. máj. 15. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi kettős mérce. Ha a nőnek tetszenek a kevésbbé sportos férfiak, akkor oké, ha nem, akkor így jártál.
2022. máj. 15. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha versenyszerűen sportolt, akkor valószínűleg tisztában van vele, hogy nem mindenki gondolja ezt annyira komolyan, mint ahogy ő. Ettől függetlenül ugyan úgy kétesélyes a dolog, vagy bejössz neki vagy nem.

Vicces ránézni az olyan párokra, ahol a férfi kb. csak azért kezdett el edzeni, hogy valaki végre észrevegye, aztán az első tramplival összejön, legtöbbször akkor látni ilyen "a férfi sportos a nő nem azzal nincs probléma" felállásokat.

Amúgy tesó, látszólag ez már most zavar téged. Ha össze is jönne, akkor hogy bírnád kezelni ezt magadban? Ott lennének állandóan a kételyek benned, hogy nem vagy elég jó neki.

2022. máj. 15. 19:51
 6/8 $$$$$ ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszenek a sportos, izmos nők. Bár én magam is elég keményen edzek.

21/F

2022. máj. 15. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszel a csajnak így akkor nem gaz.
2022. máj. 15. 20:33
 8/8 $$$$$ ***** válasza:
100%
6-os vagyok. Kicsit faradt vagyok es felre ertelmeztem a kérdest. Valamiert úgy olvastam hogy te vagy a nagyon sportos lány akinek egy olyan srac tetszik aki kevesbe az. Amugy szerintem nem gáz. Ha titeket nem zavar akkor simán mehet. Nállunk a teremben is van jo pár olyan csaj akiken rendesen latszik, hogy edzenek. A barataik pedig nem is jarnak. Csak neha neha lejonnek. De nem is látszik rajtuk, hogy valaha is edzettek volna. Szerintem ha boldogak együtt akkor nincs ezzel baj. Persze a hátuk mögött pár ember kibeszeli őket. De azzal meg nem kell foglalkozni.
2022. máj. 15. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!