Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több esélyem lenne a nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több esélyem lenne a nőknél ha eljárnék kondi terembe és izmosabb/ sportosabb lennék?

Figyelt kérdés
Vékony testalkatú vagyok, ezért gondoltam ez hátha segítene.

2022. febr. 17. 21:15
A kérdező szavazást indított:
Nálam több esélyed lenne. Nő vagyok.
Több esélyed lesz. Tapasztaltam. Férfi vagyok.
Nekem nem számítana. Nő vagyok.
Úgy vettem észre, hogy ez nem számít a nőknek. Férfi vagyok.
45 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Azzal is csak a munka van. Nem 2 alkalom, évek mire kinézel valahogy! Eddig mif...t csináltál? Ja, akkor verd tovább a f...od!
2022. febr. 17. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
Lehet a konditeremben fogsz csajokat megismerni.
2022. febr. 17. 21:18
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha valóban nagyon vékony vagy, akkor segíthet, de csak emiatt nem lesz barátnőd, viszont javítja az esélyeidet, ha jobb kiállásod van (nem ilyen nyaka nincs terpeszben tipegő kidobó emberekere gondolok).
2022. febr. 17. 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Én jártam 196 centis kondis sráccal, szép és szexi volt, de agyamra ment hogy magát nézegette a tükörben, az edzések fontosabbak lettek nálam is, stresszben volt ha kimaradt egy alkalom stb. (Csak a tisztánlátás kedvéért én is sportoltam és jól néztem ki, de a közös dolgokra mindig volt időm és nem magamat ajnároztam közben). Részemről idegesítő volt, utána el is döntöttem, hogy ilyet többet nem akarok. Találtam helyette egy átlagos testalkatú srácot, aki imád és ugyanolyan szépnek látom a kis pocakja vagy az izmok hiánya ellenére, szuper a szexuális életünk.

A tanulság hogy lehet több lánynak fel tudod kelteni az érdeklődését, esetleg megijesztesz néhány srácot a külsőddel, de ez időt kér az életedből és vigyázni kell az egyensúlyra ha nem csak szexpartnert keresel.

2022. febr. 17. 21:46
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

hát szerinted egy vézna, csoffadt, vagy egy erős, izmos, egészséges test néz ki jobban, melyik a vonzóbb, férfiasabb?

viszont mielőtt belekezdesz, fogadj meg 3 tanácsot:

- magad miatt járj edzeni, ne más miatt

- ne add fel a kezdeti nehézségek után - ez a kitartó, céltudatos emberek sportja

- ne kokszolj, mert tarkón b***lak

2022. febr. 17. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Önmagában nem. Ha jóképű vagy mellé, akkor persze plusz pont, de egy nem vonzó arccal hiába lesz izmos tested. Hidd el, tapasztaltam.
2022. febr. 17. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Nálam több esélyed lenne, mivel az én életmódom is sportos - amennyiben életmódszerűen csinálod. Ha műmájerkedésből sportolnál (a 10 kilós súlyokat nem tudnád megemelni), az hamar kibukna viszont.
2022. febr. 17. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:
45%
Persze, eleve saját magadnak jót teszel vele, másrészt több nézést, méregetést kapsz majd. Nőből te is jobban megnézed a sportosat nem? Én biztosan.
2022. febr. 17. 22:52
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Kox nélkül felejtsd el, kivéve ha kizárólag magad miatt csinálod, vagy jó ebből a szempontból a genetikád (ami az első évben kiderül).
2022. febr. 17. 22:54
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
Gyurjad széjjel magad!Lepnek a nők!!
2022. febr. 18. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!