Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, értékelitek azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, értékelitek azt, ha egy sovány fiú tényleg hajt, küzd azért, hogy vonzóbb, izmosabb, sportosabb alkata legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok,jelenleg mindössze 81-82 kg vagyok a 188 centimhez és borzasztóan vékony.Felesleg(zsír)nem igazán ragad meg rajtam,de izmot próbálok felszedni,már hónapok óta edzek konditeremben és minden nap odafigyelek a táplálkozásra,minél több fehérjét próbálok bevinni a szervezetembe,a szénhidráttal nincs gond,azt könnyebben meg tudom oldani.De viszonylag lassan haladok,januárban 72kg voltam,azóta jött ez a nagyjából 10kg,amiben sok izom van,mert előtte nem végeztem semmilyen megerőltető sportot,így intenzíven terhelte a szervezetemet a rengeteg súlyzós edzés,hozzáteszem nagy akarással vágtam bele,tényleg keményen edzettem.

Szóval,ha egy ilyen fiú akarna veletek kapcsolatot,aki testalkatát tekintve nem túlságosan vonzó(akinek itt küldtem képet azt mondta,hogy tényleg nincs valami jó alkatom,próbáljak izmosodni) és elmondaná,hogy nagyon elszántan próbál ezen változtatni,adnátok neki esélyt az ismerkedésre,vagy elhajtanátok,mondván felesleges belevágni,mert képtelen lennétek vonzódni hozzá amíg nincs komolyabb eredménye a "gyúrásnak"?

Esetleg azt gondolnátok,hogy ha már van egy barátnője a fiúnak,akkor csökken a motivációja és sovány marrad,abbahagyja az edzést/tömegnövelést?

2014. jún. 25. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem...Ez nem így megy.

ha valakiért változtatsz bármin magadon vagy magadban azt ne a nőkért tedd, hanem saját magadért.hogy magadnak megfelelj. Ne érdekeljen mások véleménye magadról. Értem?

2014. jún. 25. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de ez hányadik ilyen irányú kérdésed????

Tényleg ilyen értetlen vagy??

2014. jún. 25. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
#1: ezt magáért teszi.
2014. jún. 25. 18:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Végső soron magamért teszem,hiszen én lennék boldogabb,ha tetszenék a lányoknak/lenne a barátnőm és nem undorral/közönnyel tekintenének rám.Értem?
2014. jún. 25. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Gyúrjá tovább vazzeg, csak ezekkel a kérdésekkel állj már le!
2014. jún. 25. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, itt is vannak olyan nők, akik a sovány pasikra buknak.
2014. jún. 25. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem neked izomdiszmorfiád van.

Én amúgy nem szeretem a nagy embereket, félek tőlük. De persze, minden fajta igyekezet hízelgő a másik számára, ha a kedvére akarsz tenni. Igyekezni viszont ráérsz akkor, ha már együtt vagytok.

2014. jún. 25. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: Ráérne, de így nem lesz csaja, mert a lányok nem tudnak 4 dimenzióban gondolkodni.
2014. jún. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!