Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pici önismeretit teszt! Lányok ti egy 10-es skálán hányasra értékelitek az Arcotokat?
8-9.
Az a bajom vele, hogy nem fotogén.
Nem kifejezetten szép az arcom, vannak rajta pattik, így most max 5. Majd ha idősebb leszek és letakarodnak a fejemről, lehet akár 8-9 is :)
14L
festetlenül 7,5, hétköznapokon 8-9, buliban 10...
Fotogén viszont én sem vagyok, ezt sajnálom.
22L
9, mert az orrom kicsit krumpli. Egyébként tökéletes, jók az arányai, szép a szemem és a szám, szép íve van a szemöldökömnek (jó, mondjuk ezen azért melóztam is sokat :D ), és a bőröm is szeretem, mert pont ott rózsaszínes kicsit, ahova az ember a pirosítót tenné. Nekem nem kell, ráadásul a kék szememhez ez a szín tökéletesen passzol.
Mindent összevetve az arcommal tökéletesen elégedett vagyok, talán egyszer az orrom is megcsináltatom, hogy arisztokratikusabb kinézetem legyen.
Kár, hogy az alakomról nem mondható el ugyanez :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!