Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a férfit 10-ből mennyire értékelitek kinézet alapján lányok?
2014. máj. 31. 22:54
3/8 A kérdező kommentje:
Kort is kérnék, ha nem baj.
2014. máj. 31. 22:57
5/8 anonim válasza:
első voltam: miután már nem hunyorít,módosítok és 8 :D
18/L
8/8 A kérdező kommentje:
Én hím vagyok. Nem vagyok meleg, mégis azt mondom, hogy nagyon férfiasan néz ki, szerintem minimum egy 8-as lenne, ha nő lennék. Szerintem. De gondolom, itt mindenki 10/10-es nő 90-60-90-es, az ilyen férfiak mellett pedig csak úgy elsétálnak az utcán, rájuk se nézve. Azért a realitás talaján kellene maradni, és nem 10-ből 2-t adni. Én 2-est a teljesen igénytelen, elhízott, zsíros hajú nőre adnék, de ugye ez a srác nem ad magára semmit, elhízott, stílustalan, zsíros hajú, ezért 2-es ugye? :) Egó.. :)
[link] Nekik azért megadjátok a 10-ből 9-10-et nem? :)
2014. máj. 31. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!