Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13-14 éves fiúk! Nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-14 éves fiúk! Nektek az ilyen lányok bejönnek?

Figyelt kérdés
Külső:szőke haj, zöldes szürke szem, karcsú (mármint szerintem nem vagyok túl vékony de kövér sem ) 165cm és 50kg nem vagyok pattanásos öltözködés: cső farmer,rövid ujjú vagy topp,magas szárú tornacipő,általában feketébe és szürkébe járok sok karkötőt hordok a fülemben 3 fülbevaló van éss ennyi Belső:vicces vagyok,szeretek humorizálni :D nem vagyok kitűnő tanuló de nem vagyok kő hülye sem :) angolt tanulok 9 éve ,tudok makacs lenni ha belém kötnek és megvédem magam :) nem vagyok rasszista de a romákat nem igazán kedvelem ( nem szeretnék senkit se megbántani!!) ennyi :) remélem így el tudtok képzelni <3

2014. máj. 14. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Lehet h bejönnél:D

attol függ szép e az arcod

2014. máj. 14. 15:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. máj. 14. 15:28
 3/13 anonim ***** válasza:

Minek van 3 fülbevaló a füledbe?

De egyébként, lehet......

2014. máj. 14. 15:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Woww nem hittem hogy ilyen hamar válaszokat kapok én 13 éves vagyok :)
2014. máj. 14. 15:43
 5/13 anonim ***** válasza:

A legtöbb 14évesre hasonló dolgok igazak

Amúgy ez bejön:D

A zöldes szem különösen!

2014. máj. 14. 15:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, csak kicsit nőiesebben is öltözködhetnél.
2014. máj. 14. 15:47
 7/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de utálom a magas sarkú cipőket,rózsaszín és szines cuccokat mer azok túl csicsásak (de néha én is szoktam hordani) de ez az én véleményem :(
2014. máj. 14. 15:58
 8/13 anonim ***** válasza:

nekem nem. semmi egyediség nincs a stílusodban, olyan vagy, mint a többiek: követed a hülye divatot, akár hülye az öltözék, akár nem.

de amúgy erről a "szőke haj, zöld szemről" nem lehet megállapítani, hogy milyennek nézel ki. esetleg küldhetnél képet, mert több embernek van szőke haja és zöld szeme, de mégsem mindenik szép.

2014. máj. 14. 16:50
 9/13 A kérdező kommentje:
khmm... nem követem a divatot hanem így érzem magam jól :) ennyi és utccsó válaszoló köszi legalább leírtad a véleményed :)
2014. máj. 14. 18:51
 10/13 anonim válasza:
a-a a többi mind kanos! Halgass rám! (ne légy bunkó, légy kedves, kevesebb fülbevaló,hosszú haj!!! stb
2014. máj. 15. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!