Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez átlagosan hány éves korban történik meg?
Az a pont amikor a sikertelen férfi beletörődik hogy sose lesz senkije?
28-35 között ?

Nekem 2011-ben volt, de nem folyamatszeruen, hanem katarzis altal :)
Meghozza egy blogbejegyzes hatasara allt ossze nekem a kep a nokkel kapcsolatban. Ott nyert ertelmet minden, amit veluk tapasztaltam, 5 perc alatt vilagossa valt minden.
37F incel

Tavaly történtek velem olyan dolgok, amikre nem találtam értelmes magyarázatot, úgyhogy neten keresgélni kezdtem és rájöttem egy csomó mindenre. Nem azt mondom, hogy megváltásra leltem, de rengeteg egész életemben jelen lévő traumákra, sikertelenségre válaszokat kaptam.
Sose voltam sikeres a nőknél, sose voltam egy csajozógép, de volt kapcsolatom, volt alklami kaland is, tetszettem már pár nőnek is, volt hogy nálam kezdeményeztek, de valahogy sose olyannal hozott össze az élet (egy alkalmat leszámítva), akivel el tudtam volna képzelni a dolgot.
Aztán persze visszagondolva lett volna nem kevés olyan lány akivel mai fejemmel nagyon szívesen együtt lennék, de akkoriban még ahoz is béna voltam, hogy azt észrevegyem valakinek bejövök (pedig elég egyértelmű volt).
Szóval mondhatjuk hogy azóta "leadtam" az igényeim, pontosabban átformáltam őket, de már késő. Ha mondjuk 15 évesen realizálom azokat a dolgokat, amelyeket most tudok és a mai eszemmel visszamehetnék az időben, azt hiszem akár sikeres is lehetnék.
Szóval ez inkább egy folyamat része, amely ráadásul hullámzik is. Korrában is többször éreztem, gondoltam úgy hogy soha nem lesz senkim, de mindig történt valami olyan dolog amitől bizakodóbb lettem, aztán megint visszaestem arra a szintre, hogy esélytelen a dolog. Mostmár viszont úgy érzem nincs visszaút, sajnos a külső leromlása olyan szinten elerodálta az amúgy is csekély esélyeimet, hogy manapság már értelmetlen lenne próbálkoznom is egyáltalán.
28 vagyok egyébként...

"Meghozza egy blogbejegyzes hatasara allt ossze nekem a kep a nokkel kapcsolatban. Ott nyert ertelmet minden, amit veluk tapasztaltam, 5 perc alatt vilagossa valt minden."
Érdekelnének a filmjogok.
Üdv, Lars von Trier
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!