Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez átlagosan hány éves korban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez átlagosan hány éves korban történik meg?

Figyelt kérdés

Az a pont amikor a sikertelen férfi beletörődik hogy sose lesz senkije?

28-35 között ?

2022. máj. 15. 12:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én pont 28 vagyok és a leghosszabb kapcsolatom csak fél éves volt. Még nem adtam fel, hogy lehet normális kapcsolatom, párom, családom, gyerekeim.
2022. máj. 15. 12:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok sikertelen, csak akire én vágyom azt nem találom, szóval lehet nekem sem lesz többé senkim :(
2022. máj. 15. 12:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor adod fel, amikor belátod hogy a neked tetsző nőknél nincs esélyed, olyannal meg te sem akarsz összejönni, akihez nem vonzódsz.
2022. máj. 15. 12:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez nem egy kor, hanem inkább egy folyamat. Teljesen sosem törődsz bele, de a testi, fizikai hanyatlással a lelkesedésed is hanyatlik és egyre inkább fásulsz. Végül a hosszú egyedüllétből meríted a nosztalgikus élményeidet, míg más azon mereng, hogy milyen jó volt a párjával ezt meg azt, te azon, hogy milyen jó volt 2 éve, mikor sütött a nap és sétáltál be a munkahelyre vagy 3 éve, mikor megvettél valamit, amit ma is használsz.
2022. máj. 15. 12:28
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Nekem 28 körül volt. Szép nők mindig nemet mondtak, online társkereső természetesen rondaként reménytelen volt. Fejem akkor már tele volt a humor/intelligencia/önbizalom fаszságokkal. Kíváncsi voltam van-e bármi valóságalapja ezeknek (nincs), így poénból tettem a szépet 2 ronda lánynak. Simán meglehetett volna mindkettő. Elképesztő volt a különbség ahogy viszonyultak hozzám a szép lányokhoz képest... Akkor döntöttem el részemről ennyi. Utána egy jó évig eléggé oda kellett figyelni mit csinálok (pl. utcán nem nézek nőkre, BKV-n nem állok meg szép nők mellett...). Ma már abszolút reflexből megy, sokszor észre se veszem a nőket, évek óta nem is szóltam hozzájuk érdemben. Ők nyilván nem tudják, de ha tudnák biztos örülnének neki nekem pedig sokkal könnyebb így az életem.
2022. máj. 15. 12:54
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

Nekem 2011-ben volt, de nem folyamatszeruen, hanem katarzis altal :)

Meghozza egy blogbejegyzes hatasara allt ossze nekem a kep a nokkel kapcsolatban. Ott nyert ertelmet minden, amit veluk tapasztaltam, 5 perc alatt vilagossa valt minden.

37F incel

2022. máj. 15. 15:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Jól bírtátok. Én már 15 évesen feladtam. :)
2022. máj. 15. 15:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja, és 46 éves MGTOW. 7-és vagyok.
2022. máj. 15. 15:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Tavaly történtek velem olyan dolgok, amikre nem találtam értelmes magyarázatot, úgyhogy neten keresgélni kezdtem és rájöttem egy csomó mindenre. Nem azt mondom, hogy megváltásra leltem, de rengeteg egész életemben jelen lévő traumákra, sikertelenségre válaszokat kaptam.

Sose voltam sikeres a nőknél, sose voltam egy csajozógép, de volt kapcsolatom, volt alklami kaland is, tetszettem már pár nőnek is, volt hogy nálam kezdeményeztek, de valahogy sose olyannal hozott össze az élet (egy alkalmat leszámítva), akivel el tudtam volna képzelni a dolgot.

Aztán persze visszagondolva lett volna nem kevés olyan lány akivel mai fejemmel nagyon szívesen együtt lennék, de akkoriban még ahoz is béna voltam, hogy azt észrevegyem valakinek bejövök (pedig elég egyértelmű volt).

Szóval mondhatjuk hogy azóta "leadtam" az igényeim, pontosabban átformáltam őket, de már késő. Ha mondjuk 15 évesen realizálom azokat a dolgokat, amelyeket most tudok és a mai eszemmel visszamehetnék az időben, azt hiszem akár sikeres is lehetnék.

Szóval ez inkább egy folyamat része, amely ráadásul hullámzik is. Korrában is többször éreztem, gondoltam úgy hogy soha nem lesz senkim, de mindig történt valami olyan dolog amitől bizakodóbb lettem, aztán megint visszaestem arra a szintre, hogy esélytelen a dolog. Mostmár viszont úgy érzem nincs visszaút, sajnos a külső leromlása olyan szinten elerodálta az amúgy is csekély esélyeimet, hogy manapság már értelmetlen lenne próbálkoznom is egyáltalán.

28 vagyok egyébként...

2022. máj. 15. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:

"Meghozza egy blogbejegyzes hatasara allt ossze nekem a kep a nokkel kapcsolatban. Ott nyert ertelmet minden, amit veluk tapasztaltam, 5 perc alatt vilagossa valt minden."

Érdekelnének a filmjogok.

Üdv, Lars von Trier

2022. máj. 15. 21:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!