Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találhatnék olyan nőt,aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék olyan nőt,aki nem csak alkalmi összejárást akar?

Figyelt kérdés

Nemtom, hogy csak én járok így, vagy teljesen felfordult a világ, de nem nagyon találok olyan nőt, aki tényleg komoly kapcsolatot akarna.

Lehet, hogy nem ez a jellemző a legtöbb férfira, de nekem komoly érzelmi összehangolódásra van igényem, mielőtt lefeküdnék valakivel. Amíg nincs meg egy erős lelki kapocs,addig nem is vágyom szexre az illetővel bármennyire is jól néz ki.

Mostanában akikkel randizom, jellemzően csak alkalmit, kalandot,barátság extrákkalt, érzelemmentest viszonyt keresnek. Többségüknek nincs nagyon ideje, rohannak ide-oda, túlóráznak, és csak arra vágynak, hogy munka után heti 2-3 alkalommal legyen valaki, akivel megisznak egy üveg bort és ágyba bújnak vele. Volt néhány lány, akikkel megpróbáltam belemenni ilyen 'kapcsolatba',de nekem ez valahogy nem ment, szenvedtem az ilyen érzelemmentes rideg helyzetekben. Önmagában nem zavar ha valakinek nincs sok ideje, a heti néhány találka is teljesen jó, ha a másik megismeréséről,egymásra hangolódásról szól, nem pedig csak nyersen fizikai szükségletek kielégítéséről. Viszont a többségnek úgy veszem észre, hogy ha választhat mivel tölti azt a kevés szabadidőt, akkor inkább a fizikai együttlétre van igénye.

2022. máj. 14. 22:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
De, pont erre utal a sok okoskodó... Ha nem esett le, akkor neked van gond az értelmező képességeddel, nem a 16-osnak...
2022. máj. 14. 23:25
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

#20: Biztos az én környezetemben vannak kivételes zsenik, de valamiért még az egyszerű operátorok is képesek megfogalmazni, ha egy ilyen dolog zavarja őket. Simán kinyögik, hogy 1 hét, az első 3 randi vagy egy hónap.

Most már úgy megnézném a te szinteden mozgó átlag gyk-s felhasználót! :D Szövegértelmezés 0, gondolkozás 0, de mindenre odavágtok valami érthetetlen dühöt.

2022. máj. 14. 23:39
 23/30 BohócKolbász ***** válasza:
83%

Én is belefutottam ilyenekbe. Amíg az első suexen nem vagyunk túl addig kis aranyosak, kíváncsiak. Utána megritkítják a csevegést, alig válaszolnak, és hagynak minket őrlődni. Végül sokadik rákérdezésre benyögik hogy nekik voltaképp csak laza kapcsolat kell. Kösz. Csak hamarabb kellett volna jelezni, és kicsit konkrétabban.

Nem a karrierépítéssel és a sok melóval van a baj, hanem hogy nem jelzik a szándékot. Menne a barátság extrákkal is ha előre tudom hogy ezt akar, sőt az egyéjszakás is. Megsúgom nekem is a tartós lenne a cél. De igények vannak nálam is.

2022. máj. 15. 00:29
 24/30 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, hány éves vagy? (Azért kérdem, mert hátha olyan a korosztály, amikor még nem akarják nagyon lekötni magukat)
2022. máj. 15. 01:13
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

22

A kérdező arról beszél, hogy neki érzelmekre van szüksége a szexhez. Te vagy mérhetetlenül ostoba, ha azt hiszed, előre meghatárizható, hogy ezek mennyi idő/hány találkozás után alakulnak ki. Egyáltalám mit változtat a dolgon? Csak kötekedni tudsz.

2022. máj. 15. 07:19
 26/30 anonim ***** válasza:
73%
23 as , Bohóckolbász, azt kell mondjam, hogy lehet arról van szó, hogy nem váltod be a reményeiket a szex terén, ha eleinte kíváncsiak , kedvesek, szex után meg lerázósak..... akkor nem jó nekik szívem
2022. máj. 15. 07:42
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
Ha jó a szex a nőnek, nem tudod a legtöbbjét levakarni. Kérdezőnek üzenem, hogy ritka az ilyen pasi, es ha megis akad akkor lehet hogy valami gátlás miatt igényel először érzelmeket.
2022. máj. 15. 07:49
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Magamból kiindulva:

Én nagyon közvetlen, nyílt vagyok. Nekem is szükségem van az érzelmi kapcsolódásra, de kezdeményezem is a nyitottsággal.

Azt tudom elképzelni, hogy te nagyon zárkózott vagy érzelmileg, és magamat beleképzelve a szituációba, elunnám, hogy nem lehet hozzád kapcsolódni érzelmileg, mert kis bontogatnivaló lelked van. És régen barátkozásnál is kamaszként még volt türelmem a sok réteget lehámozni az emberek lelkéről, hogy mrgnyíljanak nekem és lehessen velük barátkozni, érzelmileg kapcsolódni. Akkor azt hittem, az ilyen burok alatt mindig értékes gyöngy rejtőzik a kagyló belsejében. Aztán rá kellett jönnöm, hogy nem. És azóta, hogy nagyobb önbizalmam van, már inkább olyanokkal kapcsolódom, akiknek szintén van annyi magabiztosságuk, hogy közvetlenül tudják önmagukat adni. Nincs türelmem hámozgatni már, elunom az ilyen zárkózott emberek kibontogatását.

Szóval ez is lehet a háttérben, ha ilyen vagy. Megtetszel a lányoknak, látnak benned tök jó értékeket, de egyszerűen ők sem tudnak érzelmileg kapcsolódni hozzád, mert nem oldódsz fel hamar. És akkor hiába vágynak esetleg ők is érzelmi kapcsolatra, ha te nem adod meg. Akkor pedig marad a szex. És szerintem pont azért lennének benne veled, mert érzik rajtad, hogy nem akarod őket kihasználni. Úgy ők még hamarabb megnyílnak és nem tartanak a helyzettől, ha látják rajtad, hogy te nem vagy a helyzet magaslatán, tehát nem tudod őket megsebesíteni. Szóval valamilyen szinten fordított pszichológia az eredmény.

Úgyhogy egyetértek a 27-essel abban, hogy lehet benned valami gátlás, ami miatt elvesztik az érdeklődésüket. Mert a magabiztos, oldott férfi a vonzó, nem a csigaházban rejtőzködő.

Egészséges önbizalommal és nyitottsággal pont előny, ha a fizikai tempó tükrözi a lelkit.

2022. máj. 15. 08:56
 29/30 BohócKolbász ***** válasza:

Ahányszor megkérdeztem mindig az volt a "Milyen volt a szex?" című kérdésre a válasza hogy vagy "Normál szex" vagy "Jó volt".

Megjegyzem hogy egy üveg hubertust vett "El kell fogynia" címszóval. Részegen meg valszeg tudjátok milyen a szex... az hogy józanul megpróbálni, áááhh. Inkább a munkába temetkezik, és ilyenolyan kifogásai vannak. Ezen kívül szinte nem is mesél magáról. Fogalmam sincs hol lakik, kik a szülei (már nem élnek de mesélhetne attól róluk), nem meséli el a napját sosem. Időtöltés voltam neki. Pedig ennél több van bennem. Csak neki 15 centi kellett meg pár szép szó.

2022. máj. 15. 10:53
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

Én nem barátnak könyvelnénelek el ha semmiféle szexuális vonzódás t, motivációt nem látnék benned, hanem konkrétan b*uinak.

A hátam közepére se kívánnék ilyen érzelmekről nyafogó kisfiút.

Egy férfi nem csak az érzéseit mutatja ki, hanem flörtöl is, jatszik, bókol, hozzádér, meg csókol stb és nem hetek múlva akar szexelni.

2022. máj. 15. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!