Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találhatnék olyan nőt,aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék olyan nőt,aki nem csak alkalmi összejárást akar?

Figyelt kérdés

Nemtom, hogy csak én járok így, vagy teljesen felfordult a világ, de nem nagyon találok olyan nőt, aki tényleg komoly kapcsolatot akarna.

Lehet, hogy nem ez a jellemző a legtöbb férfira, de nekem komoly érzelmi összehangolódásra van igényem, mielőtt lefeküdnék valakivel. Amíg nincs meg egy erős lelki kapocs,addig nem is vágyom szexre az illetővel bármennyire is jól néz ki.

Mostanában akikkel randizom, jellemzően csak alkalmit, kalandot,barátság extrákkalt, érzelemmentest viszonyt keresnek. Többségüknek nincs nagyon ideje, rohannak ide-oda, túlóráznak, és csak arra vágynak, hogy munka után heti 2-3 alkalommal legyen valaki, akivel megisznak egy üveg bort és ágyba bújnak vele. Volt néhány lány, akikkel megpróbáltam belemenni ilyen 'kapcsolatba',de nekem ez valahogy nem ment, szenvedtem az ilyen érzelemmentes rideg helyzetekben. Önmagában nem zavar ha valakinek nincs sok ideje, a heti néhány találka is teljesen jó, ha a másik megismeréséről,egymásra hangolódásról szól, nem pedig csak nyersen fizikai szükségletek kielégítéséről. Viszont a többségnek úgy veszem észre, hogy ha választhat mivel tölti azt a kevés szabadidőt, akkor inkább a fizikai együttlétre van igénye.

2022. máj. 14. 22:15
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
17%
Majd áruld el, hogy ez a csajozós módszer működik e... :D Ennyire remélem senki sem naiv.
2022. máj. 14. 22:16
 2/30 anonim ***** válasza:
89%

Én állandóan azt hallgatom, hogy a nők mindig könnyen szereznek szexre partnert. Igen, és mit kezdjek vele? Baromi jó, hogy senkivel a szexen kívül nem lehet túl sok értelmes mondatot váltani, ha pedig találkozunk, akkor még csak fel sem oldódhat a hangulat, mert rögtön nekem esik.

Én így nem élvezem, nem ezt keresem. Ismerkedni, randizgatni szeretnék, mielőtt lefekszem valakivel. Meg akarom kedvelni, hogy tényleg élvezhessem is a szexet, hogy figyelmes partner legyen, ne csak egy önző-dugjunk hozzáállás.

Na mindegy. Bár itt gyakorin mostanában többen mondták, hogy ők sem csak szexet akarnak, de mivel általában nagy a távolság itt a megismertek között, nem volt esélyes.

N

2022. máj. 14. 22:23
 3/30 anonim ***** válasza:
1%
Ravasz nagyon ravasz🦊
2022. máj. 14. 22:24
 4/30 anonim ***** válasza:
1%

Bizony privátvadász kérdés :D. Nők elég hülyék, szerintem pár biztos bekajálta ezt a szart...

2022. máj. 14. 22:24
 5/30 anonim ***** válasza:
89%
#2: Ha csak olyan pasikkal randizol, akikkel szexen kívül nem lehet túl sok értelmes mondatot váltani, akkor nem gondoltál még arra, hogy esetleg te választasz nagyon rosszul? Mármint, érted... Több millió nő talál értelmes férfit.
2022. máj. 14. 22:25
 6/30 A kérdező kommentje:

A lányok többsége nem hiszi el először, amikor mondom nekik, hogy ilyen lelki alkat vagyok. Hát egy anonim oldalon pláne nem várhatom.

De akkor vonatkoztassatok el tőlem, és csak általánosságban adjatok tanácsot, hogy ha egy férfi ilyen helyzetben van, hogy nem szexközpontú, annak hol érdemes ismerkednie. Vagy aki volt hasonló helyzetben az hogy oldotta meg. Mert nekem elég sok problémát okoz, hogy akikkel ki is alakul valami mélyebb és már vágynék rájuk addigra betesznek barátzónába.

2022. máj. 14. 22:29
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Talán kicsit összemostam és nem jól fogalmaztam. Igen, volt olyan, hogy nem kerestem komolyat, de azért nem azt vártam, hogy nem lehet beszélgetni sem senkivel. Tehát, igen, tudom, hogy mit NEM akarok és pont ezért fárasztó a sok szexéhes dumát hallgatni.

Nem, nem randizok ezekkel és nem, teljesen mindegy hányszor hallgatom végig, hogy szexet hamarabb kapnék, továbbra sem érdekel önmagában, mert próbáltam és nem volt jó semmire.

Attól, mert van egy csomó ember, aki szerint normális alulról kezdeni az ismerkedést, még vannak olyanok is, akik ezt nem így gondolják. Férfiak és nők is...

2022. máj. 14. 22:31
 8/30 anonim ***** válasza:
89%

"De akkor vonatkoztassatok el tőlem, és csak általánosságban adjatok tanácsot, hogy ha egy férfi ilyen helyzetben van, hogy nem szexközpontú, annak hol érdemes ismerkednie."

Bárhol. A csajok többsége nem csak szexet akar. Eleve az alapvető állításod valótlan, irreális, hogy csak ilyenekbe botlanál. Kivéve, ha az autópálya mellett próbálsz felszedni csajokat.

2022. máj. 14. 22:32
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálkoznod kell, ahogy mindenki másnak, hogy megtalálja a számára ideális társat. Én pl. hiába keresek hasonlóképpen, mint te, hogy nem a szexxel indítanék, azért hónapokat nem várnék én sem.
2022. máj. 14. 22:33
 10/30 A kérdező kommentje:
Biztos van aki nem csak szexet akar, de olyat nehéz találni akivel a tempónk hasonló. Mert mire én eljutok oda, hogy lefeküdnék vele, addigra a többség elkönyvel barátnak. Van aki úgy képzeli el a komoly kapcsolatot, hogy először csak szexelnek,aztán majd abból alakul ki, én viszont nem ilyen vagyok.
2022. máj. 14. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!